tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

Ontdek de stad met de Ticket to Tilburg pas

Denk je dat jij je eigen stad goed kent? Of kom je niet uit Tilburg en wil je onze mooie stad graag een keer ontdekken? Begrijpelijk: er is namelijk gigantisch veel te beleven. Om het ontdekken van de stad makkelijker te maken, heeft Citymarketing Tilburg een Ticket to Tilburg pas gelanceerd. Met deze pas krijg je leuke kortingen bij winkels, horeca, musea en veel meer. Ook profiteer je van leuke aanbiedingen.

Vakantietips in eigen stad

Stadsstrand Beachy

8-daagse budgetkermis

Vanaf aanstaande zaterdag kun je op evenemententerrein 't Laar genieten van een 8-daagse budgetkermis. Er staan tientallen attracties en ook voor randprogrammering wordt gezorgd. Voor de 'grote' attracties betaal je €2,50 en voor kinderattracties €2,-. Oftewel een leuke vakantietip voor jong en oud.
Tilburg Maakt Mij Blij

Versmarkt Mercado Emma

Wist je dat er middenin de Tilburgse binnenstad een schitterende versmarkt is gevestigd met de lekkerste delicatessenproducten uit de leukste vakantielanden? Van Spanje tot Frankrijk en van Italië tot Griekenland. Wil je het vakantiegevoel vasthouden met heerlijke hapjes en drankjes uit jouw favoriete vakantieland? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Mercado Emma.

Win leuke Tilburgse prijzen

Momenteel staan er op onze website weer verschillende prijsvragen online. Wanneer je deze prijsvragen invult, maak je kans op leuke prijzen. De prijsvragen op een rijtje:

Voor met het hele gezin

VDT Advocaten

Maisdoolhof bij Camping Breehees

Leuk voor met de kids! Camping Breehees heeft het gigantische maisveld naast de camping omgetoverd tot doolhof. In het doolhof is een rebus verstopt. Los je die op? Dan maak je kans op een leuke prijs. Het maisdoolhof kost €2,- per persoon.
VDT Advocaten

Leer de stad kennen met Tilburgse Taskes

Sinds kort duiken er in de binnenstad op meerdere plekken groene tasjes op. Misschien zijn ze je nog niet opgevallen, maar als je goed zoekt vind je ze wel. Dit zijn Taskes! Zo’n Taske neemt je mee op tour door Tilburg en zit vol met leuke opdrachten en spellen om de stad beter te leren kennen. Ga er op uit met je partner, vrienden, collega’s of met je familie en ontdek meer over Taske, elkaar en natuurlijk de stad!

Vacatures in Tilburg