tilburgcom-logo

Onze Kwèèkers nu ook te versturen als ansichtkaart!

Als er één moment is waarop het geschikt is om je familie en vrienden een kaartje te sturen, dan is het nu. Daarom hebben we 6 superleuke (al zeggen we het zelf) ansichtkaarten laten maken. Ze zijn per setje te koop (dan bespaar je wat centjes) of per stuk direct te versturen.

Verder geven we je in deze nieuwsbrief een hoop tips om te genieten van het extra lange paasweekend, maar dan thuis! Ook andere toffe artikelen lees je in deze nieuwsbrief.

5 tips voor het extra lange paasweekend!

thuisbezorgen

Paasontbijtjes, -brunches en -diners @home

Een uitstapje naar een restaurant of lunchzaak zit er dit weekend helaas niet in. Toch bezorgen veel horecazaken paasontbijtjes, -brunches en -diners bij je thuis. Benieuwd welke?
tilburgse bioscopen

Driegangen aspergemenu

Zin in een driegangen aspergemenu? Cookaholics is zelf asperges gaan steken bij een boer in Cromvoirt en maakt hier een heerlijk driegangenmenu van. Een driegangenmenu kost €19,95 en is op te halen bij Doloris.
tilburgse docu's

Op stap in je eigen woonkamer

Als je niet naar de Korte Heuvel kunt om te feesten, zorgt Live Tilburg dat je in je eigen woonkamer kunt partyen. Zaterdag gaan ze live en treden zes dj's op. Om het feest compleet te maken zijn er ook verschillende partyboxen te bestellen.
tips tegen verveling

Tuin klaarmaken voor de zomer

Heb jij een tuin? Heerlijk! Het wordt namelijk wederom lekker weer dit weekend. Mooie mogelijkheid om je tuin summer ready te maken. Hoe je dat doet? GroenRijk Tilburg geeft je vijf tips.
geld besparen

Van de kermis genieten

De kermis ja! Om je door de quarantaine heen te slepen gaat Kermis FM vanaf dit weekend tien dagen lang de volledige programmering van de Tilburgse Kermis 2019 opnieuw uitzenden.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Korte interviews

tilburgse ondernemers

Wijkverpleegkundige Meike

Meike Koster is wijkverpleegkundige en werkt bij De Wever in de ouderenzorg. Daar is het momenteel aanpoten. Wij spraken haar over haar werkzaamheden momenteel. Ze deed ook nog een oproepje aan het Tilburgse bedrijfsleven.
aangepaste openingstijden

Fotograaf Frans

Fotograaf Frans Versteden fotografeert van al onze fotografen het langst voor Tilburg.com. Nu het evenementenseizoen stil ligt, vonden wij het tijd dat Tilburg onze fotografen beter leert kennen.
maatregelen

Kunstenaar Atilla

Atilla fleurt de stad momenteel op met mooie kunstwerkjes met positieve boodschappen in meerdere talen. Ook gaf hij een slooppand op het Korvelplein een nieuw gezicht.

Vacatures in Tilburg