tilburgcom-logo

Genoeg te doen in Tilburg dit weekend

Ben je plannen aan het maken voor het weekend? We hebben de leukste uittips weer voor je op een rijtje gezet.

Er is namelijk weer van alles te doen. Zo staat het laatste weekend van de vakantiekermis op het programma, zijn er terrasfeestjes en kun je weer bij de drive-in bioscoop terecht.

Tips voor dit weekend

Vakantiekermis

Je kunt nog tot en met zondag genieten van de vakantiekermis in Tilburg. Op vier pleinen staan zo'n 50 attracties en op de druktemeter kun je zie hoe druk het op de kermis is.

Drive-in bioscoop

Ook dit weekend staan er weer een hoop films en optredens op het programma bij de drive in bioscoop bij Willem II. Zo komt Danny de Munk langs. Benieuwd welke films en optredens allemaal? Check ze in onze uit-agenda!

Tip voor de kids: Ontdekstation013

Bij het Ontdekstation kunnen kids dit weekend een eigen solarlampje maken, solderen, een raket bouwen en/of vliegen met een drone. Ook is er een nieuwe waterspeeltuin.
tips tegen verveling

Zomerdeals bij De Voltage

Je kunt met korting gaan karten, lasergamen en bowlen bij De Voltage. Zo kun je 2x karten en 2x lasergamen voor €27,- of 2x lasergamen en 55 minuten bowlen voor €20,-.

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Uitgelichte tip!

Switch the Gym

Kortingscode + prijzencircus JohnBeerens.com

Dames en heren, ook zin om eens lekker te shoppen na deze lange stille periode? Dit weekend profiteer je van korting op het hele assortiment van JohnBeerens.com.

Wat je moet doen? Lekker rondneuzen op de beautywebshop en bij het afrekenen kortingscode 'kermis10' toevoegen. Daarnaast geven we ook nog eens een hoop prijzen weg waaronder stijltangen.

Nieuw in Tilburg

tilburgse ondernemers

Cocktail- en sushibar Spoorpark

In het Spoorpark is sinds deze week een rooftop geopend met cocktail- en sushibar. Je kunt er heerlijk loungen en genieten van sushi, sashimi, oesters, noodle salads en meer.
aangepaste openingstijden

Pulcinos opent in Dwaalgebied

Vanaf augustus is het Dwaalgebied met Pulcinos een zaakje met heerlijke broodjes, maaltijden en delicatessen rijker. Van Japanse shrimp sandwich tot Italiaanse pasta's.
maatregelen

Caribische keuken bij Lokaal Zeven

Tilburg heeft er een gloednieuwe keuken bij in de binnenstad. Nee, geen nieuw zaakje, maar oudgediende Lokaal Zeven gooit de avondkaart om van Franse naar de Caribische keuken. Voor de Curaçaose eigenaar Michael Cornelia een lang gekoesterde wens, hij hielp zijn moeder van kleins af aan al met koken.

Vacatures in Tilburg