tilburgcom-logo
uittips

De zomervakantie inluiden met deze uittips

Voor docenten, studenten en leerlingen is het eindelijk zover: niet alleen het weekend, maar ook de zomervakantie gaat van start! En hoe kun je dat beter inluiden dan met een goedgevuld weekend in Tilburg?

Want zo gaat Stadsstrand Beachy zaterdag eindelijk open, kun je naar een intiem happy hardcore concert in 013, is er buitentheater bij Theaters Tilburg, gaat Café Philip weer open en is het tóch nog een beetje WOO HAH! dit weekend.

Zomers nieuws in Tilburg

stappegoor_zwembad_nieuwsbrief

Zwembad Stappegoor weer open voor iedereen

Goed nieuws voor alle vakantiegangers, want vanaf maandag kun je weer recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad van Stappegoor! Daarbij wordt het verdere aanbod in de Tilburgse zwembaden ook weer uitgebreid.
kameren

8x Kampeerwinkels in Tilburg en omgeving

Hup, de tent achterin en rijden maar! Kamperen is dit jaar enorm populair en wij snappen wel waarom. Heb jij nog kampeerspullen nodig? Check dan deze winkels in Tilburg en omgeving. Er zit wat bij voor de budget-kampeerders én voor de meer ervaren vakantiegangers.
drive-in-bios

Er komt een drive-in bios met live optredens

Tilburg krijgt deze zomer een eigen drive-in bioscoop bij het Willem II-stadion. Er is plaats voor 80 auto's per film. Van 17 juli t/m 30 augustus kun je naar deze bios en daarna zijn er ook nog live-optredens van bijvoorbeeld Danny de Munk of Dj Paul Elstak.

Laatste nieuws & leuke artikelen

Switch the Gym

Ga dit jaar op citytrip in eigen stad

Bootje varen in de Piushaven, op terrassentocht in eigen stad, de mooiste skeelerroutes, hotspots waar je Aziatisch kunt eten, de meest verrassende uittips, alles over het Spoorpark en het stadsstrand. Ga jij dit jaar vakantie vieren in eigen stad? Wij geven je de beste tips!

Vacatures in Tilburg