tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Tilburgse Moederdag cadeautips

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat betekent dat je 'jullie mam' in het zonnetje gaat zetten. Heb jij nog geen cadeautje gekocht en ontbreekt je ook iedere vorm van inspiratie? We helpen je uit de brand.

Want veel Tilburgse ondernemers spelen in op Moederdag. De leukste cadeautips hebben wij gebundeld in een fijn artikel. Daar staat voor iedere Tilburgse moeder wel wat wils tussen.

Willem II update

Nieuwsbrief-Intertoys

Dit weekend online uitzending voor en door supporters

Dit weekend staat de wedstrijd Willem II - PSV op het programma. Omdat je die niet in het stadion mag bezoeken, hebben supporters iets leuks bedacht: een Matchday & Home. Dit is een dagvullend online programma waar je geniet van interviews, entertainment en veel meer. Ondertussen wordt er geld opgehaald voor Tilburg Tifosi en maak je kans op veel prijzen.

Oud Willem II-spits Fran Sol krijgt eigen boek

De populaire oud Willem II-spits Fran Sol krijgt een eigen boek. Het boek wordt geschreven door de jonge Tilburgse journaliste Leeuwelijn Verwijst. Wat je kunt verwachten? Mooie anekdotes van Fran Sol zelf, bijdragen van oud ploeggenoten, interviews met supporters en veel meer. Het boek is nu te pre-orderen en gaat maximaal €15,- kosten.

Meer nieuws uit Tilburg

Mooie werkgevers in de regio

nieuwsbrief-Target

Interview Stijn van den Hooven (begeleider Amarant)

Stijn van den Hooven werkt komende zomer alweer tien jaar bij Amarant. Daar is de enthousiaste begeleider uiteraard trots op. Wij interviewden hem over zijn werk en wat het werk zo mooi en waardevol maakt. Goed om te weten: Amarant is op zoek naar veel nieuwe collega's. Misschien lijkt het jou naar aanleiding van Stijn zijn verhaal ook wel leuk om voor Amarant te werken en mensen te helpen. Dat kan!

Werkgever uitgelicht: DMG op zoek naar logistieke krachten

Regelmatig lichten wij mooie werkgevers in de regio uit. De Mandemakers Groep is daar eentje van. Om de vraag vanuit klanten goed te bedienen, zijn ze op zoek naar extra logistieke krachten. Je kunt rekenen op een goed salaris, je reiskosten worden vanzelfsprekend vergoed en je overuren 150% uitbetaald. Maar werken bij De Mandemakers Groep heeft nog veel meer voordelen.

Vacatures in Tilburg