tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Albert Heijn XL gaat meergangenmenu's van restaurants verkopen

Boodschappen doen en meteen een meergangenmenu van een restaurant meenemen. Het kan vanaf nu in de weekenden bij Albert Heijn XL. Bij drie Albert Heijn’s in Nederland (Tilburg, Eindhoven en Amsterdam) zijn ze namelijk een pilot gestart met diverse maaltijdboxen van restaurants om thuis van te genieten. De Albert Heijn XL in Tilburg is er daar eentje van.

Dit weekend liggen menu's van het Tilburgse restaurant Kok Verhoeven in de schappen. Je kunt de menu's op vrijdag, zaterdag en zondag kopen.

Leuk nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Groen-oranje carnavalsborrel met collega's mogelijk

Geen carnaval dit jaar? Dat is voor het Tilburgse bedrijf Absoluta geen optie. En dus hebben ze een concept ontwikkeld waardoor het voor alle bedrijven mogelijk is om toch een online carnavalsborrel te organiseren. Jij spreekt een datum af, Absoluta doet de rest. Denk aan lekkere drankjes, hapjes en aankleding. Leuk om op deze manier toch met collega's te borrelen.

Café de Slijterij bestaat 10 jaar

Geen feestweek voor Café de Slijterij deze week, maar die houden de vaste gasten van het café tegoed. Dat vertelt Michel Engel - eigenaar van Café de Slijterij - ons. Zijn kroeg bestaat 10 jaar en samen met hem blikten we terug op de afgelopen 10 jaar.

Meer nieuws uit Tilburg

Valentijntips

nieuwsbrief-Target

Auberge du Bonheur wordt Hotel van het Geluk

Tijdens het Valentijnsweekend transformeert Auberge du Bonheur tot Hotel van het Geluk. Je kunt er overnachten en wordt twee dagen samen met je geliefde compleet in de watten gelegd. Liever thuis Valentijnsdag vieren? Dan hebben ze een heerlijk menu voor ontbijt en diner om te delen.
Nieuwsbrief-NondeJeu

The Talk brengt First Dates naar Tilburg

In navolging van het populaire tv-programma komt Café-Restaurant The Talk met een geheel eigen ‘First Dates’ The Talk Edition. Ben jij er wel toe om wat nieuwe mensen te leren kennen (volgens de coronamaatregelen) en durf jij de spanning van een blind date aan? Dan kan dit zomaar iets voor jou zijn!

Vacatures in Tilburg