tilburgcom-logo
carnavalsemblemen

We hebben weer vijf gloednieuwe carnavalsemblemen!

Daar zijn ze dan: onze vijf gloednieuwe carnavalsemblemen! Je kunt ze online bestellen en dan heb je ze voor de elfde van de elfde al in huis.

We hebben drie kwèèkeremblemen met de uitspraken 'Jaozeetie', 'Naajtem' en 'Gaode meej op sjanternel' laten maken. Helemaal op jullie advies; we vroegen namelijk welke kwèèkers jullie als embleem zouden wilden en daar hebben we naar geluisterd.

Ook hebben we een nieuw embleem: namelijk het fotolijstje embleem waarmee jij je favoriete Kruik of Kruikin met je draagt gedurende de carnaval. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Tot slot hebben we de sfeeractie van Tilburg Tifosi voorafgaand aan Willem II - FC Emmen omgetoverd tot strijkembleem. Een must-have en collectors-item voor de Willem II supporter. Per verkocht embleem doneren we een euro aan Tilburg Tifosi.

Genoeg gekwèèkt, bestellen maar!
kweekersnieuwsbrief

Over de kwèèkers

De Kwèèker, die kende gij natuurlijk wel. Kaartjes met typisch Tilburgse uitspraken, ingezonden door Kruiken. Sinds 2005 verzamelt Tilburg.com uitspraken en worden deze in de vorm van Kwèèkers tijdens carnaval verspreid. Dat Kwèèkers hun uitwerking hebben op het Tilburgse carnaval, blijkt uit de heuse ruilbeurs die is ontstaan. Inmiddels zijn de kwèèkers niet alleen als kaartjes verkrijgbaar, maar ook sinds 2018 ook als carnavalsembleem.
facebook twitter instagram