tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

Bezoek de Efteling & Beekse Bergen met korting

Leuke tip tijdens de zomervakantie! Citymarketing Tilburg heeft namelijk een combinatieticket voor de Beekse Bergen en de Efteling gelanceerd. Zo kun je beide parken met korting bezoeken. Zeker als je met je gezin gaat of met meerdere mensen, kan dit bedrag aan korting al snel oplopen. Op zoek naar leuke activiteiten tijdens de vakantie? Denk dan zeker eens aan dit combinatieticket.

Tips voor bierliefhebbers

Stadsstrand Beachy

Mout Bierfestival

Dit weekend kun je in het Tilburgse Spoorpark genieten van Mout Bierfestival. Maar liefst 25 verschillende brouwerijen presenteren hun bieren. In totaal kun je ruim 200 verschillende speciaalbieren proeven. Van tevoren dien je een tijdslot te reserveren.
Tilburg Maakt Mij Blij

Tilburgse bieren vallen in de prijzen

Goed nieuws voor Stadsbrouwerij 013. Twee van hun bieren zijn tijdens de World Beer Awards in de prijzen gevallen. Benieuwd welke bieren en hoe je deze kunt proeven? Lees snel verder.

Nieuws uit Tilburg

Dit weekend

VDT Advocaten

Budgetkermis 't Laar

Je kunt alleen dit weekend nog genieten van de Budgetkermis op evenemententerrein 't Laar. Op deze kermis voor het hele gezin staan tientallen attracties. Extra fijn: de entree van attracties is vriendelijk geprijsd.

Vacatures in Tilburg