tilburgcom-logo
weekend-uittips-1

De leukste uittips in Tilburg dit weekend

En dan staat het laatste weekend voor kerst ineens voor de deur. Kerstinkopen doen en alvast goed in de kerstsferen komen? Of wil je gewoon lekker feesten? Er is in ieder geval heel erg veel te doen.

Zo is er veel live entertainment in de binnenstad als je gaat winkelen. Zin in winterbier? Op het Piusplein staat de Tilburgse Tonnen Tocht op het programma. Ook Willem II en Tilburg Trappers spelen in eigen huis en er zijn veel feestjes.

Verder vind je in deze nieuwsbrief de leukste nieuwtjes, gave evenementen en toffe vacatures. Scroll hem dus op je gemakje door.

Het laatste nieuws

prijsvragen

Druk programma bij Ontdekstation013

In de kerstvakantie heeft Ontdekstation013 een speciaal programma. Maak bijvoorbeeld met bouten en moeren een eigen sleutelhanger met poppetje. Of ontdek hoe je balans kunt krijgen in een zelfgemaakte evenwichtsmobiel. Knikker in de knikkerreactiebaan of repareer de waterleiding in het waterhuis.

Save the date


kerstvakantie in tilburg tips

Kerstvakantie tips met de kids

Van 20 december 2019 tot en met 5 januari 2019 genieten heel erg veel Tilburgers van de kerstvakantie. Scholen zijn dicht en de meeste ouders nemen flink wat vrije dagen op. Tijd om er met de kinderen op uit te gaan. Maar wat ga je dan doen? Wij geven tips!

Vacatures in Tilburg