tilburgcom-logo

Waar kan ik zwemmen in de regio?

Het is een vraag die wij veel krijgen momenteel. Want de temperaturen stijgen de komende dagen flink en dat betekent dat veel Tilburgers op zoek gaan naar verkoeling en zonnestralen. Dat kan op sommige plaatsen, maar blijf je wel aan de regels houden.

Ben je benieuwd wanneer bepaalde zwembaden en zwemplassen open gaan? We hebben het in een handig overzicht gezet.

Fijne tips

thuisbezorgen

Aan het klussen? Profiteer van fikse voordelen!

CVT Doe Het Zelf aan het Lieve Vrouweplein sluit vanaf 1 juli haar deuren. Tot die tijd profiteer je van fikse kortingen op partijen en artikelen. Fijn adresje voor als je aan het klussen bent!

Maak de blits in de nieuwe TLBRG t-shirts!

Salaris en/of vakantiegeld binnen? En op zoek naar fijne t-shirtjes waarmee je ook nog eens de stad represent? Kledingmerk TLBRG heeft drie nieuwe t-shirts met de iconische Heuvelse Kerk uitgebracht die nu te bestellen zijn en eind juni worden geleverd.
tilburgse docu's

Tacobar geopend in het Spoorpark

Het Spoorpark is een heerlijke plek. En nu letterlijk nog heerlijker! Want het T-Huis heeft er afgelopen weekend een tacobar geopend. En die taco's zijn top!
tips tegen verveling

Deli Kitchen AH XL weer geopend

Fijne tip voor als je niet wilt koken dit weekend! De Deli Kitchen bij de Albert Heijn XL is weer open. Je kunt er terecht voor lekkere verse pizza's, salades en veel meer.
geld besparen

Kortingscode desinfectiestandaard

Vier ondernemers hebben desinfectiestandaards laten maken die helemaal naar de huisstijl van ieder bedrijf te maken zijn. Met kortingscode 'Tilburg' krijg je ook nog eens korting.

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Leuke interviews

tilburgse ondernemers

Willem II supporter Wim Vos

Naast supporter is Wim ook voorzitter van Stichting KingZine. Wij stelden hem (0)13 vragen over de liefde voor zijn club, Europees voetbal in het verleden en uiteraard ook de huidige successen.
aangepaste openingstijden

Basketbaltalent Lotte van Malsen

De Tilburgse is 19 jaar en helemaal gek op basketbal. Op haar zeventiende verhuisde ze dan ook naar Litouwen om daar de sport te beoefenen en ze heeft inmiddels ook een hoop basketbal ervaring in Amerika. Ze vertelde ons haar verhaal.
maatregelen

Liefdesverspreider Noortje van Venrooij

Making the world a happier place! Dat is het motto van Noortje. Onlangs verspreidde ze een hoop hartjes door Tilburg. Het is als het ware een liefdesspeurtocht. Wij spraken haar over dit initiatief.

Vacatures in Tilburg