tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en meer: 't Dorpsterras Udenhout keert komende zomer terug

Leuk nieuws! Na het succes van vorig jaar keert 't Dorpsterras Udenhout komende zomer vijf weekenden terug. Op de theaterplaats kun je genieten van een zomers terras gecombineerd met optredens van topartiesten. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Zo treden artiesten als Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer, Danilo Kuiters, Henry Huijsmans, John West, Frank Smeekens en meer op. Zorg dat je er snel bij bent, want vorig jaar waren de evenementen van 't Dorpsterras Udenhout een daverend succes.

Tips voor dit weekend

Cookaholics

Textour met 13 unieke textielexposities

Tilburg is natuurlijk een textielstad bij uitstek. Als je interesse hebt in textiel, de industrie en het verleden, dan staat er dit weekend iets leuks op het programma: de Textour. Op 13 plekken (op loopafstand van elkaar) kun je genieten van textielexposities en presentaties. Zo krijgt het standbeeld van Koning Willem II een duurzame mantel en kun je een impressie krijgen van een duurzame carnavalskiel die in ontwikkeling is.
Jimmy

Friandries maakt zestien smaken schepijs op basis van bonbons

Ook leuk met het mooie weer op komst: een ijsje scoren. Friandries - de chocoladejuwelier van Tilburg - heeft weer ijs gemaakt op basis van de bonbons die ze maken. Dit zijn zestien unieke smaakcombinaties (waarvan vijf vegan varianten) die je zeker moet proeven. Extra leuk: op vertoon van het artikel op onze website, krijg je dit weekend (van 28 t/m 30 mei) een gratis bijpassende bonbon op je ijsje.

Meer nieuws uit Tilburg

Mooi ondernemersverhaal

Faalcast

Rick Broers (25) investeert tijdens corona in nieuwe horecazaken

Rick Broers is pas 25 jaar, maar heeft er al een hele carrière in de Tilburgse horeca op zitten. Hij nam op 21-jarige leeftijd Feestcafé de Prins over, verbouwde de zaak grondig en toen kwam de coronacrisis. Bij de pakken neer zitten? Allesbehalve dat. De ambitieuze ondernemer opende met Cafetaria ’t Paleis zijn tweede onderneming en is nu klaar om daar een derde horecazaak aan toe te voegen: Bistro Palazzo. Tijd om bij te praten.

Vacatures in Tilburg