tilburgcom-logo

De leukste uittips dit weekend

Er is het komende weekend veel te doen. En dan bedoelen we echt veel! Van de vakantiekermis tot een vlooienmarkt en van een terrasfestival tot picknicken op het veld bij Willem II.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Zoals je van ons gewend bent, hebben we de allerleukste uittips weer voor je verzameld.

Vakantiekermis Tilburg

Openingstijden en meer

Tien dagen lang strijkt de Vakantiekermis neer op vier pleinen in de Tilburgse binnenstad. Het kermisterrein is gratis te bezoeken. Voor attracties dien je uiteraard wel te betalen. Benieuwd naar de openingstijden en meer? We zetten het op een rijtje.

Attractielijst Vakantiekermis

Ben je benieuwd welke attracties er allemaal op de Vakantiekermis staan? We hebben een handig overzicht gemaakt waarin je precies ziet welke attracties je op welk plein kunt vinden.
tilburgse docu's

Terrasfestival Oranjestraat

Tijdens de Vakantiekermis organiseert Gin Fizz een tiendaags terrasfestival aan de kermis. Verwacht een groot terras waar je al zittend kunt genieten van festivalsferen.
tips tegen verveling

Kermis-agenda

Ben je benieuwd wat er verder allemaal te doen is tijdens de kermis? Dan kun je het beste even onze uit-agenda raadplegen. Hier blijven we constant activiteiten en events toevoegen.

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Uitgelichte tip!

Switch the Gym

Komende week: Sample Sale van BRONX in Kaatsheuvel

Hey ladies, ook zin om eens lekker te shoppen na deze lange stille periode? Ga dan naar de Sample Sale van BRONX in Kaatsheuvel op 23, 24, 25 en 26 juli. BRONX verkoopt hun magazijn uit en maakt er een echt feestje van.

Tijdens de Sample Sale zijn er hapjes, drankjes en zakken de prijzen van schoenen tot minder dan de helft van de prijzen op de website van bronxshoes.com. Dit betekent trendy sneakers voor €50,-, must-have sandalen voor €35,-, coole booties voor €60,- en hoge western laarzen voor €75,-.

Tips voor komend weekend

tilburgse ondernemers

Picknicken bij Willem II

Waar het normaal gesproken strikt verboden is om het veld van Willem II te betreden, kun je er zaterdagmiddag gezellig op picknicken. Er zijn nog een aantal picknickplekken vrij.
aangepaste openingstijden

Openingsweekend Stadsstrand

Nadat Stadsstrand Beachy vorig weekend alvast ging proefdraaien, staat dit weekend het officiële openingsweekend op het programma. In onze uittips lees je wat er dagelijks te doen is.
maatregelen

Vakantie vieren in eigen stad

Het wordt dit weekend weer heerlijk weer! En dus is het heerlijk vertoeven in Tilburg. Vier jij vakantie in eigen stad? We hebben een fijne pagina ingericht met daarop allerlei tips. Van de leukste terrassen tot bootjes huren in de Piushaven en van tips om te zwemmen tot cityguides.

Vacatures in Tilburg