tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

De lekkerste paasmenu's van de horeca voor thuis

Het is nog onzeker of de horeca open mag tijdens Pasen. Daarom hebben veel Tilburgse horecazaken heerlijke paasmenu's voor thuis ontwikkeld.

Van een XL carpaccio tot high tea's, van brunches tot viergangendiners en veel meer. Ben jij benieuwd waar je de lekkerste paasmenu's voor thuis kunt bestellen? Check dan snel ons overzicht.

Meer paastips

Nieuwsbrief-Intertoys

Pick-up point Meesterbakker van Iersel

Wil jij tijdens Pasen thuis genieten van een heerlijk ontbijtje, lunch of brunch? En wil je niet te lang in de rij staan? Heb jij geluk: Meesterbakker van Iersel heeft tijdens Pasen weer een pick-up point. Je kunt nu al je benodigdheden voor Pasen bestellen en op afgesproken tijdstip ophalen. Denk aan broodjes, taartjes, paasstollen, worstenbroodjes en veel meer.

Eetbare kunstwerken van Friandries

Van cocktail bonboneitjes met verschillende soorten vullingen tot unieke handgeschilderde (grote) paaseieren en paashazen: Friandries pakt weer flink uit met Pasen. En zoals je weet: die kunstwerkjes zijn niet alleen een lust voor het oog, ze smaken ook nog eens fantastisch. Hiermee maak je zeker de blits tijdens Pasen.

Meer nieuws uit Tilburg

Tips voor dit weekend

nieuwsbrief-Target

Toko Sin Fa gaat verse maaltijden verkopen

Je kent Toko Sin Fa onder de Katterug wellicht van de boodschappen die je er doet. Maar vanaf dit weekend gaan ze ook verse Indonesische maaltijden verkopen. Denk aan Rendang, Smoor en veel meer. De maaltijden zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd. Uiteraard hebben ze ook verschillende vegetarische opties.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Street-art route in Tilburg

Heb jij je vaste wandel- en fietsroute inmiddels wel gezien? Dan hebben wij een leuke street-art route voor je. De route vol muurschilderingen is zo'n vijftien kilometer lang. Binnen de Tilburgse ringbanen kom je langs 28 muurschilderingen die allemaal de moeite meer dan waard zijn om te bekijken. Oftewel: een leuke en coronaproof invulling van je weekend.

Vacatures in Tilburg