tilburgcom-logo

Kroegentocht weer mogelijk in Tilburg

Vorig weekend waren het er nog 2, maar dit weekend kun je bij maar liefst 11 Tilburgse kroegen in de binnenstad op stap zonder halve meter afstand te houden. Wel heb je een groen vinkje in je CoronaCheck-app nodig om binnen te komen.

Zo'n vinkje kun je op twee manieren krijgen. Of door je vaccinatiebewijs toe te voegen in de CoronaCheck-app of door je negatief te laten testen via Testen voor Toegang. Dit is helemaal gratis. Benieuwd waar je - met groen vinkje - op stap kan dit weekend? We zetten het voor je op een rijtje.

Zomerse tips!

Cookaholics

Beekse Bergen organiseert zomeravonden

De Beekse Bergen organiseert deze zomer heerlijke zomeravonden. Ze zijn vanaf deze week tot maar liefst 21:00 uur open. Tijdens de zomeravonden kun je lekker eten, borrelen in Afrikaanse sferen en genieten van een prachtig uitzicht over de gestrekte savanne.

PS. Lijkt het jou gaaf om tijdens deze zomeravonden te werken? Beekse Bergen zoekt nog veel personeel.
Jimmy

Singer songwriters treden op aan de Piushaven

Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet per se naar het buitenland. Ook Tilburg heeft genoeg te bieden. Zo treden er komende zomer op vijf woensdagavonden singer songwriters op aan de Piushaven. Op de kade geniet je van lekkere muziek, hapjes en drankjes. Benieuwd wanneer je van deze optredens kunt genieten? We zetten het voor je op een rijtje.

Tip van de redactie!

Jimmy

Magazijnverkoop Bowls and Dishes

Je kent Bowls and Dishes waarschijnlijk al van de prachtige houten serveerplanken en leuke borrelschaaltjes. Ook hebben ze een groot assortiment mooie kookboeken en andere accessoires voor in- en rondom de keuken. Van 13 tot en met 17 juli houden ze een magazijnverkoop. En dus profiteer je van fikse kortingen.

Meer nieuws uit Tilburg

Meer leuke tips

Faalcast

Tilburgse limoncello wint medaille op WK voor dranken

Ben jij een liefhebber van limoncello? Dan moet je zeker eens Limoncello di Mallorca proeven. Deze limoncello wordt gemaakt door twee trotse Tilburgers. Met hun product wonnen ze onlangs een medaille op het WK voor dranken. Het proeven dus meer dan waard!
Faalcast

Extra kaarten Auberge Sunday Sessions te koop

Door de versoepelingen mag Bonheur Horeca Groep meer kaarten verkopen voor de Auberge Sunday Sessions. En dus heb je nog een kans om te genieten van intieme tuinconcerten van Nederlandse topartiesten. Tegelijk geniet je van een heerlijk viergangenmenu. Onder andere Alain Clark, Maan, Wolter Kroes, Rolf Sanchez en vele anderen komen optreden.

Vacatures in Tilburg