tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Vergroening, evenementen en meer: check snel hoe het Stadsforum er in 2025 uitziet

Dat de gemeente de stad flink aan het aanpakken is, was al langer bekend. Zo zijn de Spoorzone en de Piushaven volop in ontwikkeling. Ook het gebied rondom Stappegoor wordt de komende jaren flink aangepakt. Maar wist je dat ook de omgeving rondom het Willemsplein en het Koningsplein flink op de schop gaat?

Het gebied wordt de komende jaren flink aangepakt en de beelden zijn veelbelovend. Ben je benieuwd hoe het Stadsforum eruit komt te zien? Check dan de eerste beelden op onze website.

Mooi nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Auto kopen in lockdown? Van Mossel maakt het mogelijk!

Door de huidige lockdown moeten ook autodealers hun deuren sluiten. Gelukkig maakt Van Mossel het mogelijk om alsnog een auto aan te schaffen. Je kunt jezelf online oriënteren en mocht er iets voor je tussen zitten, komt Van Mossel met de auto aan huis en kun je een testrit maken voordat je beslist over de aankoop. Ook kan de verkoopadviseur je eventuele inruilauto taxeren.

Het verhaal van zorgtopper Tom Voets

Tom Voets werkt al 3,5 jaar als begeleider bij Amarant. Dit doet hij met enorm veel passie en plezier. Hij is een maatje voor zijn cliënten en kan bijdragen aan het makkelijker maken van iemand anders zijn of haar leven. Benieuwd naar Tom zijn verhaal? Lees het interview op onze website.
PS. Amarant zoekt ook nog veel personeel.

Meer nieuws uit Tilburg

Steun horeca en winkeliers

nieuwsbrief-Target

Tilburgse winkeliers met uitverkoop

Hoewel de winkels dicht moeten zijn momenteel, houden een hoop Tilburgse winkeliers uitverkoop. Je kunt online bestellen, krijgt online advies en ondernemers brengen zelf pakketjes rond. Dit om toch voor wat inkomsten te zorgen en hun voorraden op te maken. Benieuwd bij welke Tilburgse winkels je allemaal profiteert van leuke kortingen?
Nieuwsbrief-NondeJeu

Bestel bij Tilburgse horeca

Ook de horeca is nog steeds dicht. Maar gelukkig zijn er nog verschillende manieren waarop jij de Tilburgse horeca kunt steunen. Zo zijn er heel veel horecazaken waar je de lekkerste gerechten kunt afhalen. Ook zijn er ondernemers die fantastische maaltijden bij je thuisbezorgen. Wij hebben het gebundeld in een handig overzicht zodat je precies weet wat je waar kunt bestellen.

Vacatures in Tilburg