tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

De beste Black Friday deals in Tilburg

De hele week kun je in Tilburg profiteren van Black Friday deals. Dit komt omdat winkeliers de drukte in de stad willen spreiden in verband met corona. Zo kun je ook online profiteren van kortingen en worden de pakketjes van 26 winkels nog dezelfde dag gratis bij je langs gebracht.

Ben je benieuwd bij welke winkels je allemaal kunt profiteren van flinke kortingen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Cadeautips feestdagen

Nieuwsbrief-Intertoys

(0)13 cadeautips voor de decembermaand!

De decembermaand komt eraan en dus zijn we massaal aan het nadenken wat we onze dierbaren cadeau gaan doen. Ben jij inspiratieloos? Geen probleem! Wij hebben een lijstje gemaakt met (0)13 Tilburgse cadeautips. En hier staat voor iedereen wel iets bij!

Patisserie Walter van Iersel lanceert chocoladereep met Tilburgse skyline.

Nog een leuke tip voor de feestdagen! Patisserie Walter van Erven heeft een chocoladereep gemaakt met de Tilburgse skyline erin verwerkt. De reep is te koop in de smaken puur, melk en wit. Je kunt ze in de winkel kopen of in de webshop.

Meer nieuws uit Tilburg

Dit moet je checken!

nieuwsbrief-Target

Onze Kelly neemt kijkje bij corona snelteststraat!

Sinds een aantal maanden presenteert Kelly van der Minne regelmatig video's voor ons. Zo is ze afgelopen week naar de corona snelteststraat aan de Ringbaan-Noord geweest. Om 10:30 uur reserveerde ze, om 10:45 uur was ze op locatie en om 11:00 uur reed ze weer weg met de testuitslag en certificaat op de mail. Nieuwsgierig wat de uitslag is?
Nieuwsbrief-NondeJeu

Theaters Tilburg programmeert lichtpuntjes in december!

De kroegen aan de Korte Heuvel zijn dicht. En dus zijn ze flink gaan opruimen. Hetgeen wat over is, verkopen ze zaterdag tijdens een garage sale. Uiteraard is de garage sale coronaproof!

Vacatures in Tilburg