tilburgcom-logo

Support je kroeg: bestel alvast je eerste rondje

Ja mensen. Je favoriete kroeg heeft het momenteel zwaar, heel zwaar. Ondanks dat ze binnenkort door de versoepelde maatregelen mogelijk openen, is het nog maar de vraag welke kroegen dit daadwerkelijk kunnen en volhouden.

Daarom een oproepje: steun je stamkroeg. Door een cadeaubon aan te schaffen bijvoorbeeld of door te vragen hoe je hen kunt helpen. Ook Schrobbelèr heeft een topactie opgezet. Je kunt nu alvast je eerste rondje bij je favoriete kroeg bestellen voor als ze straks open zijn. Zo steun je nu al je favo kroeg en het is nog voordeliger ook.

Mooie nieuws

thuisbezorgen

De Grote Stadsbingo

Leuk! Aanstaande vrijdag wordt er vanuit McDonald's centrum een grote stadsbingo georganiseerd. Uiteraard digitaal! Er zijn verschillende prijzen te winnen en ook lokale horeca wordt gesteund.

Tilburgse Food Drive-inn

Nu vele foodfestivals zijn afgelast, hebben verschillende ondernemers iets tofs bedacht. Dit weekend staat er een ware Food Drive-Inn met meerdere foodtrucks op de parkeerplaats van het Ibis Hotel. Er zijn verschillende lekkernijen te verkrijgen.
tilburgse docu's

Gratis knipbeurt voor mannelijk zorgpersoneel

Mooi gebaar van de pas net geopende The Crooks Barbershop in het centrum van Tilburg. Mannelijk zorgpersoneel uit Tilburg krijgt op zes maandagen de kans om zich gratis te laten knippen door de barbiers.
tips tegen verveling

Toch nog Broodje Jantje op Pieter Vreedeplein

Bonheur Horeca Groep trok onlangs de stekker uit Broodje Jantje op het Pieter Vreedeplein. Maar toch kun je er vanaf dit weekend genieten van het befaamde broodje. Broodje TilBurger neemt de zaak over en heeft uiteraard ook het Broodje Jantje in het assortiment.
geld besparen

Haal een avond Gin Fizz in huis met thuispakket

In het pakket, dat voor €19,50 verkrijgbaar is, zitten drie verschillende premium flesjes Gin. Daarnaast bestaat de homekit uit Fever-Tree tonic naar keuze, bijpassende garnituren, uitleg over de Gin & Tonics en een handleiding van de bartender. Ook kun je op zaterdagavond genieten van heerlijke livesets.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Praktische artikelen

tilburgse ondernemers

Verkeersmaatregelen binnen ringbanen

Er worden een hoop maatregelen getroffen om de binnenstad verkeersveiliger te maken. Zo gaat de snelheid voor auto's omlaag, komt er meer ruimte voor fietsers & voetgangers en zijn er nog meer maatregelen.
aangepaste openingstijden

Veelgestelde vragen

We krijgen op onze redactie vaak vragen. Vragen als: wanneer gaan de zwembaden weer open? Hoe kan ik zien of het druk is in de stad? En wat zijn de openingstijden van het Spoorpark?
maatregelen

Maatregelen bioscopen

Ook veelgevraagd: hoe gaan de bioscopen om met de anderhalve-meter-samenleving. Wij spraken met Rob van Lierop van Pathé Tilburg. Zo kunnen er vanaf 1 juni dertig mensen per zaal naar de bioscoop.

Vacatures in Tilburg