tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

Geniet deze zomer van vaartochten met diner aan boord

Gaaf! Vanaf deze maand kun je op het Tilburgse water genieten van vaartochten met een viergangendiner van je favoriete restaurant aan boord. Zo gaan Gastrobar RIX, Eethuis Twintig, Taste! en Jaxx Marina op het water koken.

De naam van het concept: Piushaven Culinair. Tijdens een drie uur durende vaartocht over de Piushaven, het Wilhelminakanaal en de nabije omgeving geniet je van een viergangen verrassingsmenu. Uiteraard dien je wel te reserveren. Benieuwd welk restaurant wanneer op het Tilburgse water kookt?

Nieuw in Tilburg!

Cookaholics

Bistro Palazzo opent dit weekend!

Tilburg heeft er vanaf dit weekend een nieuwe Italiaanse bistro bij. Aan de Paleisring opent Bistro Palazzo namelijk haar deuren. In dit knusse zaakje kun je terecht voor authentieke Italiaanse gerechten. Ook hebben ze een leuke binnentuin waar het in de zomer goed vertoeven is. Bistro Palazzo is vanaf zaterdag geopend.
Jimmy

Smoothies, frozen slush en meer aan de Piushaven

Goed nieuws voor smoothieliefhebbers! Smoothiebar Saps keert deze zomer in de weekenden terug aan de Piushaven. Je kunt er in juni, juli en augustus op vrijdag, zaterdag en zondag terecht voor een lekkere smoothie, frozen slush of huisgemaakte limonades. Vorig jaar stond Smoothiebar Saps ook aan de Piushaven.

Meer nieuws uit Tilburg

Zomer in Tilburg

Faalcast

Spoorpark vanaf dit weekend langer open

Het is inmiddels uitgegroeid tot misschien wel het populairste park van Tilburg: het Spoorpark. Vanwege de coronamaatregelen moest het park een tijd lang de deuren eerder sluiten. Maar vanaf zaterdag is het park weer dagelijks tot 22:00 uur geopend. Ook de Kempentoren (met een fantastisch uitzicht over de stad) is iedere dag tot 21:30 uur open.
Faalcast

Er komt een driedaags festival naar het Stadsstrand

Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker: Beachy Festival. Het festival staat van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september op het programma. De pre-registratie start volgende week. Ook wordt dan bekend wanneer het Stadsstrand haar deuren gaat openen.

Vacatures in Tilburg