tilburgcom-logo

Moederdag in Tilburg

Het is zondag Moederdag. Mooi moment om je mama goed in het zonnetje te zetten. Ben je benieuwd naar de allerleukste Tilburgse Moederdagtips? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Uiteraard lees je in deze nieuwsbrief ook het laatste nieuws, toffe artikelen en leuke vacatures. Lees snel verder.

Uitgelichte Moederdagtips

thuisbezorgen

Ontbijtbox Eethuis Twintig

Hoe kun je beter je moeder in het zonnetje zetten dan met een heerlijke ontbijtbox? In de box van Eethuis Twintig vind je onder andere alle ingrediënten voor scrambled eggs en pannenkoeken, croissantjes, verse jus, muffins (die je zelf kunt versieren) en nog veel meer.

Royale box van mooR

Je hebt luxe en je hebt luxe! Met de royale moederdagbox van mooR wordt jouw moeder nog eens extra verwend! De box bestaat onder andere uit heerlijke Horse d’Oeuvre met diverse luxe garneringen (voor vier personen), een fles Cava, een lekkere shower foam, een fleurige verrassing en een goede fles gin.
tilburgse docu's

Verwenplank Wijnbar Cru

Een heerlijke Rosé Spumante van Guerrieri, Belgische macarons, bonbons van Huize Geers, druiven en Hollandse aardbeien: tegen de Moederdag verwenplank van Wijnbar Cru zegt jouw moeder absoluut geen nee.
tips tegen verveling

Culinaire ontbijtbox

Na het succes van de Paasbox, die via een drive thru kon worden opgehaald, presenteert La Nouvelle Auberge nu de culinaire ontbijtbox voor Moederdag. Het ontbijt bestaat onder andere uit verse afbakbroodjes, Italiaanse fritatta, huisgemaakte salades, feestelijke mini taartjes en verse jus.
geld besparen

Bloemen thuisbezorgd

Een klassieker! Want welke moeder of oma wordt er nu niet blij van een prachtige bos bloemen? Speciaal voor Moederdag bezorgt GroenRijk Tilburg op zondag 10 mei bloemen gratis bij jou thuis (bij besteding vanaf €25,-). Er zijn overigens ook afhaalmogelijkheden.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Dit zijn onze jongste fotografen

tilburgse ondernemers

Interview Jules van Iperen

Jules is misschien wel een bekend gezicht voor jullie. Hij fotografeert al jaren voor ons en maakt ook veel van onze video's. Benieuwd naar zijn verhaal?
aangepaste openingstijden

Interview Floor Lieskamp

Met haar 22 jaar is Floor de jongste fotograaf en ook de enige vrouw in ons fotografen-team. Ze komt uit Nijmegen maar is inmiddels van Tilburg gaan houden.
maatregelen

Interview Camiel van de Wijdeven

Hij gaat graag naar Willem II, speelt graag een potje squash en houdt van Tilburgse evenementen. We hebben het over onze Camiel.

Vacatures in Tilburg