tilburgcom-logo

Onze uittips zijn terug: tips voor dit weekend

Jullie waren het jarenlang wekelijks van ons gewend: onze Weekend Uittips met daarin een selectie van gave events dat weekend in Tilburg. Door het coronavirus schreven we dit artikel een tijdje niet helaas.

Maar het gaat langzamerhand de goede kant op en dus wordt er steeds meer georganiseerd. Onze uit-agenda wordt dan ook weer dagelijks verrijkt met nieuwe events en activiteiten. Benieuwd wat er dit weekend allemaal te beleven is? We zetten het voor je op een rijtje.

Must-reads

Luchtbuks Ria 100 jaar

De cultheldin die ieder jaar op de Tilburgse kermis raak schiet in de schiettent is 100 jaar geworden. Speciaal voor haar verjaardag kwam er een schiettent naar haar huis toe. Ook burgemeester Weterings kwam langs.

Theatertips in juli

Ook bij Theaters Tilburg is steeds meer mogelijk. In juli hebben ze dan ook een mooi programma samengesteld en voor een aantal voorstellingen is nog kaarten te koop. Denk aan shows van Jörgen Raymann, The Kik en meer.
tilburgse docu's

Korte Heuvel organiseert Silent Music Bingo Show

Een bingo waarin je geen getallen, maar muziekliedjes afstreept. 14 horecazaken aan de Korte Heuvel organiseren volgende maand de Silent Music Bingo Show. Dat belooft heel erg leuk te worden.
tips tegen verveling

Bedreigde giraffe-soort geboren in Beekse Bergen

Wat schattig! In de Beekse Bergen is een okapi geboren. Dit is een bedreigde giraffe-soort. De naam van het dier is Guus.

Interview Daan van Venrooij

Mooie ondernemersverhalen: wij houden ervan. Het verhaal van Daan van Venrooij van Van Venrooij Interieurbouw is er zo eentje. Hij nam op zijn 27e de zaak van zijn vader over en is de laatste jaren betrokken bij prachtige projecten.

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Nieuw in Tilburg:

Switch the Gym

Uniek sportschoolconcept opent haar deuren

Goed nieuws voor iedereen die vanaf 1 juli weer wil gaan knallen in de sportschool. Switch the Gym, een gloednieuw sportschoolconcept, opent vanaf die datum haar deuren aan het Piusplein. De gym focust zich op resultaatgericht werken (aan de hand van data) en een persoonlijke aanpak. Wij waren benieuwd en namen alvast een kijkje!

Zomer in Tilburg

tilburgse ondernemers

Programma buitenbios De Nieuwe Vorst bekend

Deze zomer kun je weer iedere donderdagavond in de buitenlucht genieten van één of meerdere films. Het programma van de buitenbios van De Nieuwe Vorst is inmiddels bekend.
aangepaste openingstijden

Zwemmen in de regio

Morgen (vrijdag) is het nog erg warm in Tilburg. Heb je een vrije dag en wil je graag een plons gaan nemen ergens? Maar weet je niet waar dat kan en mag? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
maatregelen

Cityguide Piushaven

Een heerlijke plek om te recreëren en waar je ook als Tilburger leuke plekjes blijft ontdekken. We hebben het natuurlijk over de Piushaven. Benieuwd welke spots je zeker niet mag overslaan? Je leest het in de cityguide.

Vacatures in Tilburg