tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Tilburg pakt ondanks corona uit tijdens 212e verjaardag

Wat houden we met zijn allen toch veel van onze prachtige stad. En dat gaan we op zondag 18 april – de verjaardag van Tilburg – massaal laten zien. Want ondanks corona kunnen we de 212e verjaardag van onze stad natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is de oproep: hang de Tilburgse vlag uit, versier je huis op z’n Tilburgs en maak kans op verschillende prijzen. Daarover later meer.

Ook de gemeente Tilburg pakt tijdens de 212e verjaardag van Tilburg uit. Want op de verjaardag van de stad, viert de gemeente dat renovatie van het Stadhuis klaar is! De heropening van het Stadhuis en 212 jaar stadsrechten is dubbel reden voor een feestje. Helaas vieren we dit niet met festiviteiten in het openbaar, de reden is bekend, maar wel met een leuke digitale tv-uitzending waar heel Tilburg van kan genieten.

Tips tijdens het Paasweekend in Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

7 leuke tips tijdens Pasen

Ben jij bang dat je jezelf door de huidige situatie gaat vervelen tijdens het lange paasweekend? Dan hebben wij wel een aantal tips voor je. Er staat voor ieder wat wils tussen. Denk aan tips voor lekkere biertjes, paasboxen voor thuis, activiteiten met kids en nog veel meer. Zo kun je meedoen aan een mega eieren zoektocht door heel Tilburg. Maar dat is nog lang niet alles.

Van Mossel heropent Mega Occasion Centrum

Afgelopen periode is het Mega Ocassion Centrum van Van Mossel op Kraaiven flink verbouwd. Tijdens het paasweekend heropenen ze hun deuren. Leuk om een kijkje te nemen en de 300 auto's die op een nieuwe eigenaar staan te wachten te bekijken. Uiteraard moet je door de coronamaatregelen wel een afspraak maken.

Meer nieuws uit Tilburg

Meer tips voor het weekend

nieuwsbrief-Target

Latenzo Girl Gave opent in Udenhout

Meiden opgelet! Udenhout is vanaf dit weekend een nieuw pareltje rijker waar je heerlijk kunt winkelen. Zaterdag opent hier namelijk de Girl Cave in de knusse kelder van kledingwinkel Latenzo. Je kunt er terecht voor merken als Sisters Point, Ichi, Loavies, NA-KD en YAS. Ook hebben ze een shop-in-shop van My Jewellery.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Cocktailbar to-go op de Korte Heuvel

Helaas kunnen we voorlopig nog niet terecht bij Shoco op het terras voor een lekkere cocktail. Maar Shoco mist haar vaste gasten zo erg, dat ze ervoor kiezen om in de weekenden een cocktailbar te openen waar jij je favoriete cocktails kunt afhalen. Je kunt er midden op de Korte Heuvel tussen 12:00 - 18:00 uur terecht voor heerlijke cocktails.

Vacatures in Tilburg