tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

9x uittips in de regio Tilburg dit weekend

Het weekend staat voor de deur! Ben jij plannen aan het maken? Lees dan snel verder want we hebben de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Van leuke festivals tot wedstrijden van Willem II & Tilburg Trappers tot een open atelier weekend, garagesales en veel meer.

Nieuwe horecazaken

Stadsstrand Beachy

Rosalie geopend aan de Korte Heuvel

De Korte Heuvel heeft er een nieuwe horecazaak bij: Rosalie. Het is een fantastische spot geworden om te borrelen, lunchen en dineren. Ze hebben veel speciaalbier, (natuur)wijnen en koken op open vuur.
Tilburg Maakt Mij Blij

LOC Brewery opent Craft Beer Bar in de Spoorzone

In het voorjaar heeft LOC Brewery plannen om een nieuwe brouwerij met Craft Beer Bar en groot terras te openen in de Spoorzone. Je kunt er terecht voor verschillende soorten speciaalbier, een lekker hapje, proeverijen en uiteraard rondleidingen door de brouwerij.
Tilburg Maakt Mij Blij

Tilburgse binnenstad krijgt nieuwe sportsbar

Tientallen schermen, biertaps op tafel, zitjes waar je met je vrienden sportwedstrijden kunt kijken en een ruim terras. In de binnenstad opent een gloednieuwe sportsbar in 2022. Ook leuk: door het artikel te lezen, kun jij je inbreng leveren aan het concept.

Gave actie!

Stadsstrand Beachy

Dierenweekend bij GroenRijk Tilburg

Komend weekend is het dierenweekend bij GroenRijk Tilburg! Dat wil zeggen dat je op 25 en 26 september langs kan komen voor leuke (gratis) activiteiten voor het hele gezin. Met de activiteiten zet je ook gelijk je viervoeter in het zonnetje. Zo is de hondenwasstraat gratis te gebruiken, kunnen kinderen meedoen aan een workshop taartjes schilderen en staan er veel meer activiteiten op het programma.

Nieuws uit Tilburg

Uittips

VDT Advocaten

Vroeg pieken

Vanaf zaterdag hoef je in de horeca geen anderhalve meter afstand meer te houden. Mits je een groen vinkje in je CoronaCheck-app kunt laten zien, kun je weer lekker gaan dansen en feesten. Weliswaar tot 00:00 uur maar toch: Tilburgse kroegen pakken dit weekend uit.
VDT Advocaten

Beachy Festival

Ook meerdaagse festivals mogen weer doorgaan! En dus kun je dit weekend genieten van Beachy Festival op het stadsstrand. Onder andere artiesten als Jonna Fraser, Bizzey en Dopebwoy treden op. Het festivalterrein bestaat uit meerdere area's en er zijn nog kaarten te koop.

Vacatures in Tilburg