tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

Sushi, rijstbowls, ramen, curry's en veel meer: restaurant DADAWAN opent binnenkort in Tilburg

Yes, leuk nieuws! Restaurant DADAWAN opent binnenkort in Tilburg. In het oude MIDI theater vestigt zich de populaire horecaformule met vestigingen in Maastricht, Arnhem en Eindhoven.

Wat kunnen we verwachten? Fusion gerechten: het lekkerste van de Oosterse én Westerse keuken. Denk aan gerechten als ebi tempura, kimchi, heerlijke ramen soep in allerlei varianten, ‘pokéwan’ (variatie op de poke-bowl) maar ook sushi, kreeft en rijstbowls. Keuze genoeg dus. Ga jij binnenkort langs?

Nieuws van mooie werkgevers in de regio

Cookaholics

Cookaholics bestaat dit jaar elf jaar en wil komende zomer gaan knallen

"We zijn wel toe aan een feestje!" vertelt mede-eigenaar Gijs van der Velden. Cookaholics verzorgt normaal gesproken de catering op zo’n zeshonderd evenementen per jaar, werken op de gaafste plekken en verzorgen prachtige gerechten op locatie voor opdrachtgevers in heel de Benelux. Afgelopen jaar bestond het mooie bedrijf tien jaar, wij spraken Gijs over deze mooie mijlpaal.
Jimmy

[Gezichten van DMG] Jimmy bezorgt keukens door heel het land: 'Je hebt vrijheid en komt op de mooiste plekken'

In de interviewreeks 'Gezichten van DMG' spreken we verschillende werknemers van De Mandemakers Groep. De 27-jarige Jimmy van Endschot besloot middenin de coronacrisis te switchen van baan. En daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad!

Meer nieuws uit Tilburg

  • Met het project 'Minute Movies' zoekt Cinecitta talentvolle (onontdekte) filmmakers.
  • Winkeliersvereniging HeyHoef presenteert trots een nieuwe hoofdsponsor: Nefkens Tilburg
  • Doloris is de eerste horecazaak in Nederland met corona op de tap!

Meer nieuws uit Tilburg

Faalcast

Tilburgse ondernemers en professionals delen hun fouten in de podcastserie 'Faalcast'

Omdat de Fuckups Night Tilburg in deze tijd lastig te organiseren zijn, duiken organisatoren BANK15 en de KennisMakerij van de bibliotheek, de podcaststudio van Omroep Tilburg in. Het resultaat: een podcastserie, genaamd de Faalcast, met eerlijke verhalen over zakelijke missers, bad practices en carrièreblunders. Tilburg is een stad van makers, en dan kan, mag en moet er ook wel eens iets fout gaan.

Vacatures in Tilburg