tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Vanaf maandag gratis bezorgservice winkeliers binnenstad

Hoewel de winkels in de binnenstad vooralsnog geopend zijn, is de norm nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis. En dus is het niet de bedoeling om grote publieksstromen te ontvangen in de binnenstad. Om ervoor te zorgen dat winkeliers in het centrum toch hun omzet kunnen blijven draaien, start Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg per 1 november een pilot voor een gezamenlijke (en gratis) bezorgservice voor winkeliers in de binnenstad.

In eerste instantie is het voor ongeveer 25 winkels mogelijk om zich bij de bezorgservice aan te sluiten. Later wordt dit mogelijk uitgebreid naar meer winkels. Tilburgers kunnen de producten van de aangesloten winkels bestellen en die worden nog dezelfde dag gratis door de fietskoeriers van Tour de Ville bij je thuisbezorgd.

Thuisbezorgd tips

Nieuwsbrief-Intertoys

Stamppotjes van EethuisTwintig

EethuisTwintig aan de Piushaven heeft ook haar restaurant moeten sluiten. Maar stilzitten doen ze uiteraard niet. Zo maken ze stamppotjes met een culinaire twist die je thuis kunt laten bezorgen of af kunt halen. Ook verkopen ze heerlijke verse soepen.

De lijst der lijsten

Maar er zijn veel meer horecazaken die zijn overgestapt op afhalen en thuisbezorgen. Wij hebben een artikel gemaakt met het complete overzicht. Zo kun je precies zien wat je bij welke horecazaak kunt bestellen. Vergeet in deze tijden niet de lokale ondernemers te steunen en te genieten van de heerlijke gerechten die ze serveren. Uiteten in eigen huis kan namelijk ook leuk zijn.

Meer nieuws uit Tilburg

Coronaproof Halloween in Tilburg

nieuwsbrief-Target

Halloween-editie Berenjacht

In maart 2020, toen kinderen niet naar school gingen en de eerste coronagolf in volle gang was, ontstond het initiatief: Berenjacht. Een (veilige) manier voor kinderen om lekker de wijk in te gaan en te zoeken naar beren die bij verschillende huizen voor de ramen stonden. Na veel positieve reacties te hebben gehad, vindt initiatiefnemer Janneke de Vries het tijd voor een nieuwe variant: Halloweentocht013. Je kunt met je kids dit weekend en verschillende wijken meedoen aan dit initiatief.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Meer tips om Halloween te vieren dit weekend!

Maar er zijn nog veel meer Halloween alternatieven in Tilburg dit weekend. Zo is er een horror carwash, staat De Oliemeulen in het teken van Halloween en kun je in de Reeshof Halloween-pannenkoeken afhalen. Of neem een kijkje in het mini spookhuis in de buurt van het Koning Willem II Stadion.

Vacatures in Tilburg