tilburgcom-logo
Urban Playgrounds

Deze zomer vind je Urban Playgrounds verspreid door het centrum van Tilburg

De vakantie is begonnen! Helaas is er nog een groot risico aan verbonden om buiten de landsgrenzen te reizen voor een vakantie. Maar wat is nou een beter alternatief dan vakantie in onze eigen mooie stad te vieren? Juist, helemaal niks.

Om lekker bezig te blijven tijdens de zomer in Tilburg zijn er in de binnenstad allerlei ‘playgrounds’ geplaatst. Zo ligt er onder andere een hinkelbaan en freerun baan, komen er pingpongtafels op het Piusplein en nog veel meer.

Tips voor dit weekend

Expeditie Cement

Expeditie Cement bij Theater De Nieuwe Vorst

Komende maand vindt Expeditie Cement plaats: de aangepaste versie van theaterfestival Festival Cement. Met deze expeditie brengen ze de nieuwste generatie Nederlandse en Vlaamse theatermakers, choreografen en performers tóch naar je toe. De expeditie vindt plaats van 31 juli tot en met 22 augustus bij De Nieuwe Vorst.
kinderspeurtocht

Kinderspeurtochten bij GroenRijk Tilburg

Bij GroenRijk Tilburg is een leuke speurtocht uitgezet voor de kleine speurneuzen. De kinderspeurtocht loopt door de winkel en bevat leuke opdrachten en vragen. Tijdens de tocht passeren de deelnemers iedere afdeling in de winkel. Zo hebben de kids wat leuks te doen terwijl jij rustig winkelt!

Meer nieuws uit Tilburg

  • 013 Poppodium is op zoek naar 'iedereen': wie je ook bent, laat jezelf zien. Bij 013 is #allesgoed.
  • Safaripark Beekse Bergen verwelkomt zwarte neushoorn Ebi.
  • Tilburgse Leeuwelijn lanceert boek over oud- Willem II-spits Fran Sol.

Mooi ondernemersverhaal

Leander de Haas

Het succesverhaal van ondernemer Leander de Haas

Leander de Haas begon elf jaar geleden het Tilburgse H&H Security vanuit zijn woning in de Tilburgse wijk Koolhoven. Inmiddels is er veel veranderd. Zo heeft Leander nu – tien jaar later – meer dan tweehonderdzeventig personeelsleden werken op allerlei locaties door heel het land. Wij nemen je mee in zijn verhaal.

Vacatures in Tilburg