tilburgcom-logo

Terrasje pikken in Tilburg: plekken om te ontdekken

De Korte Heuvel, het Piusplein, de Paleisring, Stadhuisstraat en Oude Markt: prachtige plekken om een terrasje te pikken. Maar Tilburg heeft nog veel meer te bieden op terrasgebied.

Wij hebben een lijst gemaakt met een hoop terrassen die het ontdekken meer dan waard zijn komende zomer!

Must-reads

thuisbezorgen

013 vragen aan Geert van Erven

Geert is clubfotograaf van Willem II en zit al ruim 25 jaar langs het veld om de spelers en bijzondere momenten prachtig vast te leggen. Maar wie is Geert zelf? We stelden hem (0)13 vragen.

Win een container voor een week

Ben jij thuis aan het verbouwen of ben je dat voornemens? Dan hebben we iets leuks voor je! Wij mogen van Verhoeven B.V. een grote container voor een week weggeven voor al je puin.
tilburgse docu's

Tilburg heeft eigen speelkleed

Leuk voor de kids: Tilburg heeft nu haar eigen speelkleed. Zo leren kids al spelenderwijs de stad kennen. Van de Oliemeulen tot Willem II en van Westpoint tot de Watertoren. Het kleed is nu te bestellen.
tips tegen verveling

Tilburgse Vaderdagtips

Ben jij last-minute op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? Ten eerste: support your locals. Geen inspiratie? Wij helpen je graag een handje.

Openingsdatum De KOOPman bekend

De KOOPman is de opvolger van Hudson's Bay. Hoewel werklieden nog hard aan het werk zijn, opent de zaak eerder dan je denkt. Wij hebben de exacte openingsdatum.

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Tip voor dit weekend

logistieke bbl opleiding

Magazijnverkoop Bowls & Dishes

Mooi nieuws voor alle liefhebbers van de mooie spullen die Bowls and Dishes verkoopt. Gelukkig heeft het coronavirus geen roet in het eten kunnen gooien en gaat de magazijnverkoop dit jaar gewoon door. Uiteraard met wat maatregelen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

En dus kun je van 18 t/m 27 juni terecht bij de magazijnverkoop van Bowls and Dishes. Verwacht mooie aanbiedingen op prachtige artikelen zoals bijvoorbeeld aardewerken, houten planken, serviesgoed, kookboeken, woonaccessoires en veel meer.

Ook leuk:

tilburgse ondernemers

15 omfietsadresjes voor lekkere ijsjes

In onze regio zijn we gezegend met fantastische ijsmakers. Reden om er een blokje voor om te fietsen dus. Wij hebben de beste adresjes voor je verzameld.
aangepaste openingstijden

Vrije verkoop seizoenkaarten Willem II

Een wedstrijd van Willem II is een belevenis op zich. Laat staan een heel seizoen. Zowel het voetbal op het veld, de sfeer op de tribunes als het biertje bij D'n Beitel maken het bezoeken van Willem II top. Wil jij dat komend seizoen niet missen? De seizoenkaartverkoop is gestart voor iedereen.
maatregelen

Toch nog een beetje kermis

Leuk initiatief! Het Zuidelijk Toneel opent haar nieuwe theaterseizoen in september met een voorstelling in een reuzenrad. Het reuzenrad komt voor Theaters Tilburg te staan waar je kunt genieten van een toneelstuk met prachtig uitzicht.

Vacatures in Tilburg