tilburgcom-logo

De leukste activiteiten vanaf de bank

Ja mensen. Het is allemaal wat. Niemand had dit zien aankomen en waarschijnlijk weet ook niemand echt hoe de toekomst eruit ziet. Maar pas met zijn allen goed op elkaar thuis. Tot die tijd berichten we je als nog de allerleukste tips om deze vervelende tijd door te komen.

Want zoals wel vaker in Tilburg, zetten we er ook nu met z'n allen onze schouders onder. De helden in de zorg, vakkenvullers bij de Albert Heijn en nog veel meer kanjers. Initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond en zorgen ervoor dat we ons thuis kunnen blijven vermaken. Is bij jou de verveling toegeslagen? Lees dan zeker eventjes deze nieuwsbrief!

Online uittips

The best in heritage

Online tour door het TextielMuseum

Ook het TextielMuseum is voorlopig dicht. Gelukkig hoef je ze niet te missen. Ze organiseren namelijk online tours door de collectie van het museum. Daarnaast kun je aan verschillende workshops deelnemen.
tilburg zoo live

ZOO Tilburg live

De Oliemeulen is sinds deze week gestart met ZOO Tilburg Live. Dit zijn interactieve rondleidingen door het dierenpark. Zo kun je zien hoe de dieren worden gevoerd en genieten van roofvogelshows.
tilburg zoo live

Escape room voor thuis

Lijkt het jou gaaf om vanuit huis een escape room te doen? Dat kan! Een Tilburgs bedrijf heeft namelijk een escape room ontwikkeld voor thuis. Het onderwerp: je moet een vaccin ontwikkelen voor een uitgebroken virus.

Praktische tips

thuisbezorgen

Horecagroothandel start webshop voor particulieren

Wil jij koken met producten waarmee de horeca doorgaans kookt? Dat kan! Horesca Smulders is een webshop gestart waarin particulieren verschillende producten kunnen kopen waarmee restaurants werken.
tilburgse bioscopen

AH XL breidt zelfscanplein uit

Ga je boodschappen doen in Tilburg en wil je snel de supermarkt in en ook weer uit? Albert Heijn XL heeft het zelfscanplein uitgebreid. Dit bevordert de doorstroom.
tilburgse docu's

Blijf in beweging

Hoewel je momenteel niet naar de sportschool kunt en zoveel mogelijk binnen moet blijven, is het te adviseren om in beweging te blijven. Tilburgse sportscholen helpen je daarbij uit de brand.
tips tegen verveling

Weekmarkten aangepast

De Tilburgse weekmarkten mogen voorlopig gewoon doorgaan. Wel neemt de organisatie van de markten verschillende maatregelen.
geld besparen

Bedrijven die personeel zoeken

Zit jij momenteel thuis en ben je op zoek naar een baan? Er zijn nog veel Tilburgse bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Ook leuk

Klik op de titels om verder te lezen