tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Tilburgse horeca schakelt over op thuisbezorgen en afhalen

Helaas! Vanwege het stijgende aantal besmettingen moet de horeca de deuren sluiten. Maar gelukkig hoef jij alle lekkernijen van de Tilburgse horeca niet te missen.

Heel veel horecazaken kiezen er namelijk voor om thuis te gaan bezorgen of je de kans te geven om heerlijke maaltijden af te halen. Benieuwd welke restaurants allemaal meedoen? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Horeca initiatieven

Nieuwsbrief-Intertoys

Horeca Piusplein lanceert Nootpakket

Je hoeft de kroegen aan het Piusplein niet te missen. Je kunt namelijk een nootpakket aanschaffen. Met bordspellen als noten, kaas & eieren en Mens Erger Je Noot. Ook zit er een afspeellijst bij voor de muzikale noot, een notenworst en notenkaas. Je kunt het nootpakket naar eigen wens aanvullen met heerlijke bieren en wijnen.

Eethuis Twintig gaat culinaire stamppotjes verkopen

Ook Eethuis Twintig aan de Piushaven moet voorlopig haar deuren sluiten. Maar stilzitten, dat gaan ze natuurlijk niet doen. Daarom verandert Eethuis Twintig gedurende de horecasluiting in ‘Tilburgse Hotspot’. Ze gaan culinaire stamppotjes – die te combineren zijn met verschillende vleessoorten (en een vega-optie) – en soepen met een Eethuis Twintig tough verkopen.

Meer nieuws uit Tilburg

Winter komt eraan

nieuwsbrief-Target

Sfeerverlichting brandt eind oktober

Momenteel zijn ze in de binnenstad druk bezig met het ophangen van de sfeerverlichting. Eind oktober moet de sfeerverlichting in de hele stad branden. Ook komen er waarschijnlijk meerdere sfeerprojecties op Tilburgse gebouwen en gaat de sfeerverlichting overdag al branden.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Levende kerststal op het Pieter Vreedeplein

Het was vorig jaar één van de trekpleisters van het Winter in Tilburg programma in de binnenstad: Alpaca Blackie. Goed nieuws voor iedereen die houdt van alpaca’s en andere leuke dieren: de levende kerststal komt terug naar het Pieter Vreedeplein.

Vacatures in Tilburg