tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Steeds meer restaurants starten met thuisbezorgen

Hoewel de horeca gesloten is, kun je alsnog genieten van de lekkernijen van je favoriete restaurant, lunchroom of (eet)café. Steeds meer horecazaken zijn namelijk gestart met thuisbezorgen. Of je kunt er afhalen.

En dat zorgt ervoor dat je thuis kunt genieten van een sterrenmaaltijd, een diner van meerdere gangen, de lekkerste gerechten van restaurants en veel meer. Vorige week deelden we al een overzicht met jullie, maar dat overzicht hebben we een flinke upgrade gegeven.

Leuke tips ter afsluiting van de herfstvakantie

Nieuwsbrief-Intertoys

11 activiteiten die nog wél kunnen

Hoewel er een hoop zaken gesloten zijn, er steeds minder kan en mag om het cornavirus onder controle te krijgen, zijn er gelukkig ook nog activiteiten die wél door kunnen gaan. Van bowlen tot jeu de boulen tot karten en veel meer. Wij zetten een aantal leuke activiteiten op een rijtje ter afsluiting van de herfstvakantie.

Familiespeurtocht in omgeving Piushaven

Leuk! Villa Pastorie organiseert vrijdag 23 oktober een familiespeurtocht in de omgeving van de Piushaven. De speurtocht is gratis, coronaproof en er zijn verschillende prijzen te winnen. Je moet jezelf wel van tevoren aanmelden. Dus zorg dat je dat snel doet.

Meer nieuws uit Tilburg

Mooie ondernemersverhalen

nieuwsbrief-Target

Achraf wil met zijn kledingmerk de wereld veroveren

De Tilburgse Achraf is pas 25 jaar en heeft er al een hele carrière in de kledingindustrie op zitten. Het gaat hem voor de wind. 8 november brengt hij een kledingcollectie uit die exclusief in Tilburg te verkrijgen is. Daarna gaat hij zijn merk in heel Nederland wegzetten. Wij spraken met de ambitieuze Achraf.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Ruben en Sandra openen horecazaak in het Leijpark

Op de dag dat de horeca dicht moest, tekenden Ruben en Sandra (van Tuinhuis Culinair) voor een nieuw te openen horecazaak in het Leijpark. De zaak wordt nu gebouwd en moet in het voorjaar van 2021 de deuren openen. En geen stress: Tuinhuis Culinair blijft gewoon bestaan!

Vacatures in Tilburg