tilburgcom-logo

De lijst der lijsten: uiteten in je eigen woonkamer

We hebben allemaal naar de persconferentie van Mark Rutte geluisterd. Helaas, voorlopig geen terrasje, festival, hapje eten buiten de deur of flinke stapavond.

Gelukkig kun je momenteel wel veel restaurants naar je eigen huiskamer halen. Veel Tilburgse restaurants bieden afhaalmenu's aan of bezorgen hun lekkerste gerechten thuis. En dat zetten wij maar al te graag voor jullie op een rijtje.

In deze nieuwsbrief geven we je wederom een hoop tips voor thuis en natuurlijk wat leuke invullingen voor je Koningsdag dit jaar. Natuurlijk lees je in deze nieuwsbrief ook gave artikelen, toffe initiatieven en leuke vacatures.

Tips voor dit weekend

thuisbezorgen

Tilburg Quiz spelen

Hoe goed ken jij onze prachtige stad eigenlijk? We hebben een leuke quiz gemaakt waarvoor je nu zeker tijd hebt. Het zijn 13 vragen over gebouwen, feiten & cijfers en sport in de stad. Vul hem snel in en test je Tilburg-kennis.
tilburgse bioscopen

Gratis naar de kapper

De kappers waren toch gesloten? Ja dat klopt. Maar John Beerens heeft een e-kapper geopend. Hier kun je met al je vragen terecht en helpen ze je om je kapsel toch pico bello te maken.

PS. met de kortingscode TILBURG10 krijg je 10% korting op de beautyproducten van JohnBeerens.com
tilburgse docu's

Online escaperoom spelen

Na het succes van de eerste online escaperoom, hebben de makers van Locks & Keys en Makingtomorrow opnieuw een toffe escaperoom ontwikkeld. De escaperoom duurt zo'n drie uur en is nu te spelen.
tips tegen verveling

Next-level barbecue

Het wordt weer heerlijk weer. Wil je de bbq aansteken? Cookaholics heeft heerlijke barbecuepakketten met het beste van het beste. Denk bijvoorbeeld aan een pork rib roast, Zuid-Amerikaanse ribeye, heerlijke lamsracks, gevulde zeebaars, picanha steak, dry rub buikspek en veel meer.
geld besparen

Naar de sportschool

Ja mensen, ook de sportscholen zijn gesloten. Daarom komt de mobiele sportschool van Drive Fitness naar jou toe. Uiteraard houden ze anderhalve meter afstand. Zo kun je toch sporten in tijden van quarantaine.
Coronaproof meivakantie

Update: deze evenementen gaan niet door of worden verplaatst

Helaas! Het wordt een stille zomer dit jaar. Tot 1 september worden evenementen namelijk verboden. En dat heeft fikse impact. Zo gaan evenementen als de Tilburgse kermis, Hap Stap Festival, de MeiMarkt en WOO HAH Festival niet door.

Maar de maatregel heeft impact op veel meer festivals. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke festivals zijn afgelast en worden verplaatst. Geen leuk nieuws om te lezen, maar wel praktisch.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Woningsdag 2020:

tilburgse ondernemers

Leukste tips voor Woningsdag

Een feestje of een festival zit er niet in, maar toch zijn er genoeg mogelijkheden om Koningsdag in quarantaine aangenaam te maken. Wij zetten de leukste initiatieven voor je op een rijtje.
aangepaste openingstijden

Voordeur voorstellingen

Leuk! Docenten en cursisten van Factorium Podiumkunsten gaan tijdens Woningsdag optredens geven vanuit hun eigen voordeur. Ben je een wandeling aan het maken? Misschien stuit je dan wel op een van deze optredens.
maatregelen

Broodje Jantje @home

Toen de koninklijke familie Tilburg bezocht, noemde Prins Constantijn Broodje Jantje fenomenaal. Sindsdien heeft het broodje een bijzondere connectie met Koningsdag. Dit jaar gaat Broodje Jantje doe-het-zelf-pakketten bezorgen zodat je thuis een Jantje Rood kunt maken.

Vacatures in Tilburg