tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

De lekkerste paasmenu's van de horeca voor thuis

Helaas: de horeca mag in het paasweekend de deuren nog niet openen. En daar balen we met zijn allen natuurlijk stevig van. Maar toch kunnen we met Pasen massaal de Tilburgse horeca steunen. Veel horecazaken pakken namelijk uit met paasboxen die je kunt afhalen of thuis kunt laten bezorgen.

Van een XL carpaccio tot high tea's, van brunches tot viergangendiners en veel meer. Ben jij benieuwd waar je de lekkerste paasmenu's voor thuis kunt bestellen? Check dan snel ons overzicht.

Picknicken in Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Restaurant Harboury lanceert picknickconcept

Het is mooi om te zien hoe creatief de Tilburgse horeca blijft ondernemen. Zo ook Restaurant Harboury aan de Piushaven. Ze hebben hun restaurant tijdens de horecasluiting al omgetoverd tot delicatessenzaak. Nu pakken ze uit met een picknickconcept. Dat werkt als volgt: je bestelt een picknickmand, komt deze ophalen en kiest een plekje rondom de Piushaven uit. De mand is fantastisch gevuld met een borrelplank en veel meer.

Ook RAW start met picknickmanden

Niet alleen aan de Piushaven, ook in de Spoorzone starten horecaondernemers met het verkopen van picknickmanden. Want: het wordt steeds lekkerder weer en het gebied leent zich uitstekend voor een picknick. RAW gaat vanaf dit weekend picknickmanden verkopen met lekkernijen zoals brownies, vers fruit, donuts, sapjes, wraps en meer.

Meer nieuws uit Tilburg

Meer leuke artikelen

nieuwsbrief-Target

Interview Rob van Steen (directeur Theaters Tilburg)

Met gesloten deuren viert Theaters Tilburg deze maand dat de schouwburg zestig jaar bestaat. Een belangrijke gebeurtenis en daarmee reden genoeg om bij te praten met de directeur van Theaters Tilburg. We spraken met Rob over het bizarre jaar, maar vooral de positieve plannen voor de toekomst.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Video: horecazaak Zjuu opent in het Leijpark

De bouw is nog in volle gang, maar vandaag lanceerde horecazaak Zjuu hun plannen. Komende zomer wil de nieuwe hotspot van het Leijpark namelijk haar deuren openen. De zaak richt zich zowel op ontbijt, lunch, borrel als early dinner. Aan het roer staan geen onbekenden in de Tilburgse horeca. Namelijk Ruben en Sandra Boset. Zij zijn ook eigenaar van Tuinhuis Culinair.

Vacatures in Tilburg