tilburgcom-logo
Feest In Het Park

Open dag Tilburg Trappers

zondag 5 september - 12.00 tot 15.00 uur
Het ijshockeyseizoen gaat weer beginnen. Aanstaande zondag zetten de Tilburg Trappers hun deuren open tijdens de open dag. Je kunt wedstrijden bijwonen, de kleedkamer bezoeken, vrij schaatsen en ijshockeyen met mascotte Bucky. En natuurlijk wordt het nieuwe shirt gepresenteerd. De toegang is gratis! Lees snel verder voor meer info.

Tip: om 17.30 uur spelen de Trappers tegen Löwen Frankfurt in eigen huis
Feest In Het Park

Van 8 tot en met 12 september geniet je van 'Feest In Het Park' in het Reeshofpark

Van 8 tot en met 12 september zal het Reeshofpark in Tilburg omgetoverd worden tot het festival Feest In Het Park. Wat je kan verwachten? Zes events in vijf dagen tijd met ruim 25 artiesten, met onder andere Bizzey, Mart Hoogkamer, QMusic, Zany, Queen Forever Tributeband en de ABBA Fever Tributeband. Dit alles vindt plaats onder de actuele maatregelen: maximaal 750 bezoekers per event, zonder zitplaatsen én volledig overdekt. Wil jij erbij zijn? Lees dan verder voor meer info en tickets!

Leuke uittips voor september

skatecamp spoorpark

Skatecamp op Stadscamping

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september is de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend met skatelessen, speurtocht, BBQ-en, kampvuur bouwen, skatefilms kijken, nóg meer skaten en een super vette skate sessie met professionals.
Open tuinenroute

Open tuinenroute

Ben jij toe aan een flinke dosis verfrissende inspiratie? Mooi! Want 11 en 12 september vindt de open tuinenroute van stichting Op Groene Voet plaats. Veertig tuineigenaren nodigen je die dagen uit in hun bijzondere en natuurvriendelijke tuin. Ook vind je exposities van Tilburgse creatieve makers. Meer weten?
tilburgse theater tips september

Dit zijn de Tilburgse Theater Tips van september

Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen. Daarom lichten wij weer maandelijks leuke theatertips uit, met in deze editie onder andere Kenny B, Frank Lammers en meer!

Nieuws uit Tilburg

  • Nu te zien: Sigrid Calon, TextielLab en Tilburg University ontwikkelden kunstwerk van Tilburgse bodem
  • Het aftellen tot de Europese Jeugdkampioenschappen bowlen bij Dolfijn Tilburg is begonnen.
  • Samenwerking Draaimolen Festival en museum De Pont wordt vervolgd met unieke dansvoorstelling van Transcending Bodies.

Urban Playgrounds op het Pieter Vreedeplein

Urban Playgrounds

De hele maand september '013 DANCE FLOOR' op het Pieter Vreedeplein

Dit is één van de Urban Playgrounds die tussen juli en oktober in de Tilburgse binnenstad te vinden zijn. Met deze dansvloer moedigen Sportbedrijf Tilburg en Center of Tilburg jongeren aan om in beweging te komen en elkaar te ontmoeten.
Dolfijn Tilburg

Bowlen op het plein

Van 2 t/m 8 september is het mogelijk om jouw strike te gooien in de buitenlucht. Op het Pieter Vreedeplein wordt een mobiele bowlingbaan neergezet, waarop jij jouw talent kunt laten zien.

Vacatures in Tilburg