tilburgcom-logo

Alles over de kermis in Tilburg

Het laatste kermisweekend staat voor de deur. Donderdag is er getest met ruimere openingstijden en sloot de kermis om 22.00 uur. Check hier alle info om te genieten van zo'n 135 attracties op twee kermisterreinen.

Ben jij benieuwd naar de openingstijden, attracties en veel meer? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Meer nieuws uit Tilburg

Winacties

Er op uit

desperados road show

Disco Snolly

Desperados Road Show | vrijdag 23 juli | 19.00 uur
Goed nieuws: Desperados Road Show gaat binnen de huidige coronamaatregelen door. Weliswaar met een evenement op anderhalve meter afstand en zitplaatsen, maar toch: je kunt tijdens de kermis genieten van een gaaf seated evenement in de Koepelhal. Tijdens de Desperados Road Show geniet je van een groot overdekt terras. Op het podium treden artiesten op. Toegang is mogelijk met een …

Charwinoa

Ladies Night met Charwinoa, Hatoon, Liraina

Theaters Tilburg | zaterdag 24 juli | 20.30 uur
De schouwburg viert haar 60 jarig jubileum dit jaar. Daarom trakteren ze hun gasten de hele maand juli op leuke optredens op het buitenpodium. Deze avond hebben ze een all female line-up met DJ Charwinoa, Hatoon en Liraina.
Een afbeelding van...

The Stage met Pete Philly

De Nieuwe Vorst | zondag 25 juli | 20.00 uur
The Stage is het Tilburgse podium waar literaire en muzikale artiesten met diverse achtergronden het publiek ontmoeten. Hier openen woorden luikjes naar nieuwe werelden, naar dromen met je ogen open.
En deze keer staan voor je op het podium Pete Philly, Rodgairo Dalnoot, Be Romy, Danielle Zawadi, Joost van Kersbergen en Gerson Main.


lustwarande

Lustwarande expositie met kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars

Oude Warande | tot 3 oktober | 11.00 uur
We kennen de Oude Warande natuurlijk als prachtig gebied om te wandelen, hard te lopen, iets te drinken bij Grotto en vooral om van de natuur te genieten. Maar van 3 juli tot 3 oktober is het extra de moeite waard om de Oude Warande te bezoeken. Dan strijkt de elfde editie van Lustwarande namelijk neer in het natuurgebied. Verschillende …

Vacatures in Tilburg