Tilburg.com
werken-bij-Beekse-Bergen

Jouw toekomstige werkplek: het unieke Beekse Bergen!

Met ons fantastische team streven wij er elke dag naar om de ultieme beleving voor onze gasten neer te zetten. Want, Beekse Bergen heeft alles in huis voor een lekker dagje uit of een heerlijk, avontuurlijk verblijf. En wij dragen daar maar al te graag aan bij. Kom jij ons versterken?

De keuze is reuze bij Beekse Bergen: van werken bij één van de mooiste dierenparken van Nederland (nominatie in 12 categorieën van Diamond Theme Park Awards!) tot werken aan de rand van de savanne bij het gloednieuwe Safari Resort. Helpen bij de gaafste evenementen van de regio, zoals Best Kept Secret, Decibel Outdoor of WOO HAH, kan ook al! En mocht een gezellige, informele familiesfeer beter bij jou passen, dan vind je wellicht jouw ideale baan bij Speelland of Vakantiepark Beekse bergen.
Beekse Bergen

Op zoek naar een baan? Wij hebben er gnoe(g)!

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Want zonder plezier op de werkvloer kun je dat plezier ook niet overbrengen op onze gasten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het creëren van een gezellige werksfeer en diversiteit. Hoe doen wij dit?
  • Onze nieuwe medewerkers bieden wij een fantastische start door trainingen te geven bij het begin van het dienstverband;
  • Er is genoeg tijd voor een dolletje en wij sluiten de dag altijd af met een drankje;
  • Een paar keer per jaar organiseren we legendarische Beekse Bergen feestjes, waar je ook collega’s van andere afdelingen leert kennen;
  • Naast een mooi salaris heb je altijd gratis toegang tot Beekse Bergen;
  • Bij de grote evenementen zoals Decibel, WOO HAH! en BKS verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers;
  • Het is mogelijk om op meerdere afdelingen te werken;
  • Je werktijden zijn flexibel. Met behulp van een speciale App zijn wij altijd op de hoogte van jouw beschikbaarheid en kunnen we jouw rooster daar gemakkelijk op aanpassen.
Wil jij bijdragen aan het ultieme dagje uit van onze gasten? Heb jij passie voor de recreatiebranche en staat service en beleving bij jou hoog in het vaandel? Ga deze unieke uitdaging aan en let’s meet!
Ken jij iemand met wie jij deze uitdaging aan zou willen gaan?
Deel deze pagina dan met deze persoon of personen via social media.
facebook linkedin