tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

Volg ons op TikTok voor de lekkerste foodtips

Tilburg kent veel prachtige horecazaken waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Volg ons dan vooral op TikTok. Op dit social media platform zijn we namelijk gestart met het uitlichten van horeca-hotspots en hun lekkerste gerechten.

Zo gingen we al langs bij zaken als Stadsbrouwerij 013, Doloris, Pulcinos, Gastrobar RIX en Brunchcafé Koppig. Komende tijd voegen we er nog veel meer aan toe.

Nieuw in Tilburg!

Cookaholics

De Carpaccio Club opent dit weekend

De Korte Heuvel heeft er vanaf dit weekend een nieuw adresje bij voor lunch, diner en borrel. De Carpaccio Club opent namelijk haar deuren. Ze zijn gespecialiseerd in - de naam zegt het al - carpaccio. Maar ze hebben ook verschillende gerechten van de Big Green Egg op de kaart staan. Wij zijn al gaan voorproeven en het is heerlijk!
Jimmy

In juli opent een foodhall in de Spoorzone

Het voormalige pand van EVE in de Spoorzone heeft een nieuwe invulling. Eind juli opent hier Gourmet Market Central Station haar deuren. Het wordt een foodhall waar je kunt genieten van heerlijke gerechten van zeventien verschillende koks. De zaak heeft binnen plek voor 500 mensen en ook nog eens 300 zitplekken op het terras.

Vaderdagtips

Jimmy

(0)13 leuke Tilburgse cadeautips

Op zondag 20 juni is het Vaderdag. Tijd om je vader in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een leuk Tilburgs cadeau? Wij hebben (0)13 leuke en tevens Tilburgse cadeautips van lokale ondernemers voor je op een rijtje gezet. Er staat voor ieder wat wils tussen!

Meer nieuws uit Tilburg

Werken in Tilburg

Faalcast

Van de Sanden zoekt personeel voor glasbewassing

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd hoe het is om te werken in de (specialistische) schoonmaak? Van de Sanden organiseert een vak-dag voor glasbewassing en specialistische reiniging. Lijkt het jou gaaf om voor een mooie werkgever (en regelmatig op grote hoogte) te werken?
Faalcast

Banen in de horeca en retail

Verschillende horecazaken en bedrijven in de retail zijn momenteel op zoek naar personeel. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Wij zetten de leukste vacatures in deze branche voor je op een rijtje. Misschien staat jouw nieuwe job hier wel tussen. Overigens hebben we nog veel meer leuke vacatures in andere branches online staan.

Vacatures in Tilburg