tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

20 toffe tips voor dit weekend in Tilburg

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in Tilburg dit weekend? Zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste uittips weer op een rijtje. Zo staat het eerste bockbierproeverijtje op het programma, is er een filmquiz, een comedy night en veel meer.

Verder lees je in deze nieuwsbrief het leukste nieuws uit Tilburg, lichten we ondernemers uit en vind je de nieuwste vacatures uit de regio.

Het leukste nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Intertoys AaBe heropent deuren na verbouwing

Goed nieuws! De grootste speelgoedwinkel van Tilburg en omstreken is verbouwd en vanaf zaterdag 26 september weer open. Benieuwd hoe de winkel eruit ziet en wat er is veranderd? Wij namen alvast een kijkje!
LocHal-DVWL

De Dag van Werken en Leren in de LocHal

Interessant voor iedereen. Of je nu studeert, ondernemer bent, op zoek bent naar een baan of al onder de pannen bent. Tijdens de Dag van Werken en Leren blijf je jezelf ontwikkelen tijdens gratis workshops en veel meer.

Meer nieuws uit Tilburg

Ondernemers uitgelicht

nieuwsbrief-Target

Interview met het super duo van Target Hospitality

De een heeft duizenden ideeën, die de ander feilloos weet te vertalen. De een wil overal mee aan de slag, de ander weet alles perfect af te ronden. Voeg daar een gezamenlijke passie voor hospitality aan toe en je hebt een geweldig duo: Petra Brouwer en Kitty Huijben. Al bijna 15 jaar runnen ze Target Hospitality. En met succes!
Nieuwsbrief-NondeJeu

Plek om te ontdekken: NondeJeu

Je zou het misschien niet verwachten als je over het Pieter Vreedeplein loopt, maar onder het plein is een horecazaak met cellencomplex, 8 jeu de boulesbanen en een horecaplein waar je bordspellen kunt spelen gevestigd. Na een verbouwing van ruim vier maanden is NondeJeu inmiddels al even open. Wij gingen langs voor een kijkje.

Vacatures in Tilburg