tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

IJsliefhebbers opgelet: Intermezzo gaat weer open!

Goed nieuws voor de liefhebbers van lekker ijs. Intermezzo gaat namelijk op maandag 1 maart weer open. En dus kun je vanaf dan terecht bij de twee vestigingen in het centrum van Tilburg voor heerlijke ijsjes.

Maar ook voor die tijd kun je al genieten van Intermezzo ijs. Ze verkopen namelijk hun ijsjes op verschillende plekken in Tilburg.

Lekker nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Tacobar Spoorpark geopend

Na het succes van afgelopen zomer kun je vanaf nu weer heerlijke taco's kopen in het Spoorpark. Het T-Huis opent namelijk een tacobar in één van de kiosken. Voor twee taco's betaal je €8,50. Ze hebben verschillende soorten taco's en wij kunnen je vertellen: die zijn heerlijk.

Online streetfood festival

Nu de horeca helaas nog niet open mag, organiseert Rooftopbar Doloris een online streetfood festival. Het festival staat op zaterdag 6 maart op het programma. Je geniet van heerlijke gerechten van over de hele wereld en de tunes van dj's die normaal op de rooftopbar draaien. Je moet online tickets bestellen en kunt op de dag van het festival een box met je gerechten afhalen.

Meer nieuws uit Tilburg

Handige artikelen

nieuwsbrief-Target

Een energiezuiniger huis? Vraag een energieadvies aan

Hoewel we al hebben mogen genieten van heerlijk lenteweer, is het ’s avonds nog steeds fris. Daarom is het wel zo fijn om er binnen natuurlijk warmpjes bij te zitten. Merk je dat het in je woning hier en daar tocht, dat je de verwarming steeds net een tikje hoger moet zetten en maakt je energierekening je ook niet bepaald gelukkig? Dan zou je eens kunnen kijken hoe het gesteld is met het energieverbruik van je huis. Grote kans dat je door wat maatregelen te treffen je huis aangenamer kan maken én je energierekening kunt verlagen. Gemeente Tilburg helpt je hier graag een handje bij, bijvoorbeeld met een goed energieadvies.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Naar school gaan en geld verdienen

Klinkt dit als muziek in je oren of ken je iemand waarvoor dit interessant is? Coolblue start binnenkort met een nieuwe BBL opleiding. Je werkt 32 uur per week, volgt 8 uur lessen, krijgt betaald en sluit af met een erkend MBO 3 diploma. Binnenkort staat er een informatieavond over de BBL opleiding op het programma.

Vacatures in Tilburg