tilburgcom-logo

Willem II na vijftien jaar weer Europa in!

Het hoge woord is eruit: Willem II heeft een Europees ticket bemachtigd. Daarom schenken we in deze nieuwsbrief een hoop aandacht aan de Tricolores.

Uiteraard lees je in deze nieuwsbrief ook het laatste nieuws, toffe artikelen en leuke vacatures. Lees snel verder.

5 leuke relevante artikelen in deze tijd

thuisbezorgen

Klusjes waar je geld mee bespaart

Veel tijd over? Flink aan het klussen in en rondom huis? Goed bezig! Wij hebben wat klusjes op een rijtje gezet waarmee je in de toekomst een hoop geld gaat besparen!
tilburgse bioscopen

Zo blijft je kapsel on fleek

De kappers zijn momenteel gesloten en dat is misschien wel te merken aan je kapsel. Gelukkig hebben we professionals ingeschakeld met tips die ervoor zorgen dat je kapsel on fleek blijft.
tilburgse docu's

Alternatieve meimaand: online kaarsjes en snoep bestellen

Het is een échte Tilburgse traditie: het bezoeken van de Hasseltse Kapel tijdens de meimaand. De meimaand ziet er nu alleen net wat anders uit.
tips tegen verveling

Blokje om? Spoorpark open!

Goed nieuws voor de mensen die een blokje om willen. Het Spoorpark is weer beperkt open. Wel zijn er verschillende maatregelen getroffen.
geld besparen

Grand Café Puur is weer open

Althans: voor hotelgasten. Je kunt dus alleen plaatsnemen in het restaurant in combinatie met een overnachting in Mercure Hotel Tilburg Centrum. Verder worden er ook zorgondersteuners opgevangen in het hotel. Goed om te weten: ook andere horecaondernemers kunnen gebruik maken van dit concept.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Focus op Willem II

tilburgse ondernemers

Test je Willem II kennis

Willem II gaat dus Europa in! Maar wat weet jij eigenlijk van het verleden van de Tricolores in Europees verband? Vul de quiz in en je weet hoe goed jij de clubgeschiedenis op Europees gebied kent.
aangepaste openingstijden

Gratis Europees thuisduel

Omdat het huidige seizoen is afgesloten en niet is afgespeeld. Komt Willem II seizoenkaarthouders en sponsoren tegemoet. Als zij er ook volgend seizoen bijzijn, krijgen ze het eerste thuisduel in de Europa League gratis. Ook wordt afgezien van een prijsverhoging van de verschillende plaatsen in het stadion.
maatregelen

Interview Willem II Betrokken

Ken jij Willem II Betrokken al? Dit is de maatschappelijke tak van de club. Wij stelden coördinator Suzanne (0)13 vragen over Willem II Betrokken, de verschillende prachtige projecten en uiteraard de impact van het coronavirus.

Vacatures in Tilburg