tilburgcom-logo

De leukste uittips tijdens dit weekend

Een buitenbioscoop, vintage kilo sale, optredens van dj's en terrasfestivals. Er is weer genoeg te doen in Tilburg. Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we dat voor je op een rijtje in onze Weekend Uittips.

Verder lees je in deze nieuwsbrief een hoop leuke artikelen en ben je weer helemaal op de hoogte van wat er leeft en speelt in Tilburg.

Fijne tips

Coolblue zoekt een hoop personeel

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Of ben/ken je een student die een bijbaantje kan gebruiken? Coolblue heeft een hoop openstaande functies. Zowel fulltime als parttime.

Dineren in een reuzenrad

Hoewel de Vakantiekermis er al even op zit, kun je in Tilburg op woensdag 2 september dineren in het reuzenrad aan de Spoorlaan. Gastrobar RIX organiseert namelijk een culinaire avond met een vijfgangendiner en prachtig uitzicht over de stad.
tilburgse docu's

Er komt een platenbeurs naar Tilburg

Heb jij thuis een platenspeler staan en wil je jouw collectie platen uitbreiden? Op donderdag 10 september komt er een grote platenbeurs naar het Pieter Vreedeplein.

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Nieuw in Tilburg

tilburgse ondernemers

Tijdelijke versmarkt Mercado Emma

Begin september heeft Tilburg er een versmarkt bij. Je kunt er terecht voor je boodschappen, heerlijke maaltijden en delicatessen uit alle windstreken. Je vindt de versmarkt tegenover Gianotten Mutsaers in de binnenstad.
aangepaste openingstijden

Brunchcafé Koppig open in het Dwaalgebied

Er is weer een nieuw horecazaakje geopend in het Dwaalgebied: Brunchcafé Koppig. Je kunt er terecht voor verse wafels, American pancakes en veel meer.
maatregelen

TOKObar to go in de Nieuwlandstraat

Nog een maandje geduld, maar dan opent TOKObar to go in het Dwaalgebied. Ze zijn nu nog flink aan het verbouwen en gaan straks heerlijke asian/fusion gerechten maken. De zaak richt zich vooral op afhalen en thuisbezorgen.

Vacatures in Tilburg