tilburgcom-logo

Culinair snacken & borrelen: Hooked opent dit najaar aan de Korte Heuvel

Van fruits de mer tot palingkroketjes en van kaviaar tot tostada’s: de Korte Heuvel heeft er vanaf eind september/begin oktober een nieuwe horecaparel bij. Dan opent horecazaak ‘Hooked’ de deuren in het pand waar voorheen Zorba Food, Drinks & More was gevestigd. Aan het roer van de zaak staat de 39-jarige Giel van Schaaijk.

Giel is geen onbekende in de Tilburgse horeca. Hij is ook eigenaar van horecazaken zoals RAK aan de Piushaven en het T-Huis in het Spoorpark. Daar wordt Hooked dus spoedig aan toegevoegd. “Wij gaan borrelen en goed eten met elkaar combineren.”

Kermisnieuws

Cookaholics

Attractielijst bekend

Volgende week start de Tilburgse kermis in de binnenstad. Je kunt tien dagen lang genieten van ruim 130 attracties in de binnenstad. Het kermisterrein is zonder toegangstest te bezoeken en gratis toegankelijk. Benieuwd welke attracties allemaal op de kermis komen te staan en op welke plek? De attractielijst is inmiddels bekend.
Jimmy

Programma Stadhuisstraat bekend

Tijdens de Tilburgse kermis wordt de Stadhuisstraat weer omgetoverd tot evenemententerrein. Je kunt er zeven dagen genieten van optredens van gave artiesten. Denk aan Jordy van den Boer en Wesley Klein. Ook zijn er verschillende thema-avonden. Bijvoorbeeld een disco-avond. Je hebt een vinkje in de CoronaCheck-app nodig om binnen te komen. De entree is wel gratis.

Dit weekend: zomercarnaval

Jimmy

Programma De Vos en De Craen

Dit weekend is het zomercarnaval in Tilburg. Bij verschillende kroegen - denk aan Café de Baret, Feestcafé de Prins en Live - hebben ze een carnavalesk programma. Ook bij De Vos en De Craen is er van alles te doen. Van een carnavalsbingo tot -orkesten en veel meer.

Meer nieuws uit Tilburg

Zomers nieuws

Faalcast

De Nieuwe Vorst lanceert zomerprogramma

De Nieuwe Vorst in het Dwaalgebied is gigantisch blij dat ze weer open mogen. En dus zijn ze ook trots dat ze een prachtig zomerprogramma kunnen presenteren. Wat je kunt verwachten? Van dansvoorstellingen, makers sessies, audioperformances tot voorleesavonden: deze zomer is De Nieuwe Vorst weer jouw hotspot voor een flinke dosis inspiratie en creativiteit.
Faalcast

Beachy mag tóch open

Voor degene die het gemist hebben: Beachy mag hoogstwaarschijnlijk toch de deuren openen deze zomer. Eerder mocht dat niet van de gemeente. Beachy stapte naar de rechter en die besloot dat Stadsstrand Beachy toch open mag. De organisatie is achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen om snel de deuren te openen.

Vacatures in Tilburg