tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

6x wandellocaties in Tilburg waar je ook horeca kunt steunen!

Wil jij een frisse neus gaan halen? Dat kan natuurlijk door lekker te gaan wandelen. In Tilburg heb je verschillende prachtige natuurgebieden waar je kunt gaan wandelen. Extra fijn: in sommige van deze gebieden is ook horeca gevestigd waar jij iets lekkers kunt afhalen om te eten en drinken. We zetten er een aantal op een rijtje.

Zo kun je wandelen onder het genot van een kop koffie of andere lekkernijen van lokale horecazaken die momenteel hun deuren dicht moeten houden.

Nieuws uit de stad

Nieuwsbrief-Intertoys

Corona snelteststraat Ringbaan-Noord open

Er is deze week een commerciële corona snelteststraat geopend aan de Ringbaan Noord. Je kunt je hier laten testen en weet binnen 15 minuten de uitslag. Ook kun je jezelf laten testen op antistoffen van het COVID-19 virus en kun je erachter komen of je eerder corona hebt gehad.

Horecazaak Piusplein transformeert kroeg tot kerstwinkel

Horecaondernemers blijven creatief in deze gekke tijden. Hun zaak moet dicht blijven, maar ondernemen blijven ze doen. Zo heeft Bruin Kafee aan het Piusplein hun horecazaak omgetoverd tot kerstwinkel. Met leuke cadeaus en aankleding voor de feestdagen.

Meer nieuws uit Tilburg

Nieuw in Tilburg

nieuwsbrief-Target

My Crunchy Munkey

Ken je My Crunchy Munkey al? Leuke tip om iemand te verrassen of als cadeautje richting de feestdagen. De Tilburgse Saide heeft dit concept bedacht. Het is een chocoladereep met topping en een persoonlijke boodschap of cadeautje erin. Dus niet erbij, maar erin. Zo komt er een leuke verrassing tevoorschijn als degene die jij een My Crunchy Munkey cadeau doet lekker zit te smikkelen.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Kwèèker vlaggenlijn nu te bestellen

Natuurlijk konden wij de traditionele start van carnaval op Elfde van de Elfde niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. En dus lanceerden we onze Kwèèker vlaggenlijn. Dit is een vlaggenlijn van vijf meter met daarop twintig van de leukste Kwèèkers. Zo kun je het thuis toch gezellig carnavalesk maken. De vlaggenlijn is nu in onze webshop te pre-orderen en wordt medio december geleverd. Ruim op tijd voor carnaval dus!

Vacatures in Tilburg