tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

De Tilburgse Kermis gaat door!

Je hebt het waarschijnlijk al begrepen, maar de Tilburgse Kermis gaat door. Dat betekent dat je tien dagen lang kunt genieten van zo'n 140 attracties in de Tilburgse binnenstad. Fantastisch nieuws uiteraard!

De kermis ziet er wel anders uit dan dat we gewend zijn. Zo zijn er verschillende kermisterreinen en is het volledige terrein omringd met hekwerken. Er geldt een maximaal aantal bezoekers en de coronarichtlijnen die op dat moment gelden, worden uiteraard nageleefd. Benieuwd naar de openingstijden en antwoorden op veel gestelde vragen?

Nieuw in Tilburg!

Cookaholics

Lustwarande in de Oude Warande

Vanaf 3 juli kun je in de Oude Warande genieten van een nieuwe expositie van Lustwarande. Verschillende kunstwerken van (inter)nationale topkunstenaars worden tentoongesteld. De expositie duurt tot 3 oktober en er worden verschillende rondleidingen gegeven waar je meer informatie krijgt over de diverse kunstwerken.
Jimmy

Sani VT opent in voormalige CVT Doe Het Zelf

De voormalige CVT Doe Het Zelf aan het Lieve Vrouweplein heeft een nieuwe invulling. Sani VT opent hier namelijk haar deuren. Je kunt er terecht voor alles op het gebied van sanitair. Van complete badkamers tot onderdelen voor je badkamer of sanitair: ze hebben het. Wij namen een kijkje en spraken met eigenaar Volkan.

Vaderdagtips

Jimmy

(0)13 leuke Tilburgse cadeautips

Dit weekend is het Vaderdag. Tijd om je vader in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een leuk Tilburgs cadeau? Wij hebben (0)13 leuke en tevens Tilburgse cadeautips van lokale ondernemers voor je op een rijtje gezet. Er staat voor ieder wat wils tussen!
Jimmy

Uitgelichte tip: Beer & BBQ

Gerechten van de barbecue en bijpassende bieren: meer heeft een man niet nodig. En dus kun je tijdens Vaderdag in de prachtige tuin van La Nouvelle Auberge genieten van een Beer & BBQ arrangement. Het arrangement bestaat uit vier heerlijke gerechten van de barbecue en vier bijpassende bieren. Je kunt zowel in de middag als avond reserveren. Ben er snel bij.

Meer nieuws uit Tilburg

Uitgaan

Faalcast

Stadsstrand Beachy opent in juli weer de deuren

Je kunt komende zomer weer genieten van leuke feestjes bij Stadsstrand Beachy. In juli gaan de deuren namelijk weer open voor een zomer vol leuke feestjes. Wat je kunt verwachten: zomerse vakantiesferen, gave feestjes en topartiesten. Ook kun je er heerlijke gerechten proeven.
Faalcast

Theaters Tilburg maakt programma bekend

Vanaf september start een nieuw theaterseizoen. Zo ook bij Theaters Tilburg. Het programma liegt er dan ook niet om. Onder andere Racoon, Nick & Simon, Jett Rebel, Nielson, Peter Pannekoek en Marc-Marie Huijbregts treden op. De kaartverkoop start op zaterdag 26 juni.

Vacatures in Tilburg