tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

Willem II bestaat 125 jaar en dat wordt gevierd

Iedereen met een rood-wit-blauw hart gefeliciteerd! Willem II bestaat vandaag namelijk 125 jaar. Dat werd vannacht al flink gevierd door de supporters en wordt ook komende dagen gevierd. Met bijvoorbeeld een expositie in de LocHal, de Flagweek, een Talkshow en uiteraard de wedstrijd Willem II - Feyenoord mét publiek.

Vakantietips in eigen stad

Stadsstrand Beachy

Tip om te zwemmen: Arbie's Beachhouse

Zoek jij met het lekkere weer een leuke plek om te relaxen en zwemmen, maar wil je niet naar de Zeeuwse of buitenlandse kust rijden? Is ook helemaal niet nodig. Arbie's Beachhouse in Berkel-Enschot heeft alles voor een ultiem vakantiegevoel. Namelijk een heerlijk strandbad, fantastisch eten en veel meer.
Tilburg Maakt Mij Blij

Kunstenaars kapen binnenstad dit weekend

De Tilburgse binnenstad wordt dit weekend 'gekaapt' door kunstenaars. Kaapstad staat namelijk op het programma. Op verschillende plekken in het centrum kun je genieten van city hacks, art take-overs, openbare kunst, performances en veel meer.

Meer nieuws uit Tilburg

Uittips deze maand

VDT Advocaten

Tilburg aan de Schelde

Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus kun je aan de Piushaven genieten van een grote bierproeverij: Tilburg aan de Schelde. Voor €15,- kun je een bierkaart bestellen waarmee je vier verschillende speciaalbieren kunt proeven. Daarna kun je jouw glas voor €2,50 laten bijvullen. Er staan ook heerlijke hapjes van De Visserij en De Burgerij op het menu.
VDT Advocaten

Ilovesilentdisco Festival op het Willemsplein

Liefhebbers van Silent Disco opgelet! Op zaterdag 21 augustus staat het Ilovesilentdisco Festival op het programma op het Willemsplein. Vanwege de coronamaatregelen zijn er slechts 750 kaarten te koop. Ben er dus snel bij.

Vacatures in Tilburg