tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Gratis bezorgservice voor 25 winkeliers in de binnenstad

Je hoeft de binnenstad van Tilburg niet meer te bezoeken om lokale ondernemers te ondersteunen. Tot en met 31 december kun je de producten van 25 winkels in de binnenstad gratis laten thuisbezorgen. Er doen een hoop winkels mee.

Denk aan hippe kledingboetiekjes, een chocolatier, fotografiewinkel en veel meer. Extra fijn: bestel je voor 15:30 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag bij je thuisbezorgd.

Goed om te weten

Nieuwsbrief-Intertoys

Citymarketing Tilburg zoekt nieuwe stadsfotograaf

Ben jij trots op onze stad en vind je het leuk om hobbymatig of professioneel te fotograferen? En lijkt het je leuk om €1000,- te winnen, een foto-expositie in de LocHal te hebben en maandelijks te profiteren van online exposure? Citymarketing Tilburg zoekt een nieuwe stadsfotograaf.

GroenRijk Tilburg heeft weer prachtige kerstshow

Het is nooit te vroeg om je huisje kerstproof te maken. Wij hebben nog een leuke tip voor je! GroenRijk Tilburg heeft een prachtige kerstshow staan momenteel. Je vindt er alles om je huisje, tuin en balkon kerstproof te maken. Wij namen alvast een kijkje en kwamen helemaal in de kerstsferen.

Meer nieuws uit Tilburg

Nieuw in Tilburg

nieuwsbrief-Target

Italiaanse trattoria en delicatessenzaak opent aan de Piushaven

Gaaf! Er komt een Italiaanse trattoria, bottega, pizzeria en delicatessenzaak ineen naar de Piushaven. Aan het roer van de zaak staat Tilburger Enrico van Wanrooij. De zaak gaat waarschijnlijk eind deze maand open voor afhalen en bezorgen. Wij spraken alvast met de ondernemer over zijn plannen.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Meesterbakker van Iersel en Tostifabriek openen nieuwe vestiging naast AHXL

Tostiliefhebbers opgelet. Op 11 november opent Meesterbakker van Iersel een vestiging inclusief Tostifabriek naast de Albert Heijn XL. De winkel is zeven dagen per week geopend. Wij spraken alvast met winkelbegeleidster Simone Tuerlings over de vijftiende vestiging van Meesterbakker van Iersel.

Vacatures in Tilburg