tilburgcom-logo
Tilburg dit weekend

Festivalseason is kicking in

Jaja! Het lentezonnetje laat zich veel zien dit weekend en er staan ook nog eens heel erg veel festivals en andere evenementen op het programma.

Zo staat de Paleisring in het teken van Festival van het Levenslied, strijkt Daisy Festival in de Spoorzone neer, kun je in de Reeshof genieten van Foodstock en start de budgetkermis op evenemententerrein 't laar.
logo

Het laatste nieuws

Uitgelicht: Muzi Tourtje Tilburg

Op zondag 2 juni organiseert Factorium een muzikaal rondje Tilburg. Je bezoekt onder begeleiding van deskundige gidsen (Arijan van Bavel, Frank van Pamelen en Peer de Graaf) concertlocaties die iets vertellen over de muziekhistorie van Tilburg. Ga mee op reis en laat je verrassen door een programma van pop-up concertjes en muzikale hoogtepunten.

Save the date


Ontdek de vernieuwde next125 conceptstore bij CVT Keukens

Origineel, verrassend en bijzonder. Het is allemaal van toepassing op de vernieuwde next125 conceptstore in de showroom van CVT Keukens in Tilburg! De inspirerende, originele opstellingen bevatten de allernieuwste technologische trends. De conceptstore biedt klanten de perfecte setting om ideeën op te doen, mogelijkheden te ontdekken en zo een beeld te krijgen van hun ideale keuken.
banner cvt

Vacatures in Tilburg