tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Valentijnsdag komt eraan: de lekkerste Valentijnsmenu's

De dag van de liefde komt eraan! Op zondag 14 februari schiet cupido namelijk weer met zijn pijlen en is het tijd om jouw geliefde in het zonnetje te zetten. Gelukkig kun je dit op verschillende manieren doen en kun je ook nog eens lokale ondernemers steunen. Wij geven je alvast wat tips!

Want een hoop horecazaken hebben heerlijke Valentijnsmenu's voor thuis. Van een brunch tot een high-tea en van maaltijdboxen tot zevengangenmenu's: het is mogelijk.

Coronaproof carnaval vieren

Nieuwsbrief-Intertoys

5 tips om coronaproof carnaval te vieren

Dit jaar helaas geen openbaar carnaval in Kruikenstad. En dat betekent dat de straten in de Tilburgse binnenstad leeg blijven. Toch is het mogelijk om thuis op kleine schaal carnaval te vieren. Want hoewel carnaval grootschalig niet mogelijk is, leeft dit prachtige volksfeest voor altijd voort in onze harten. Benieuwd naar tips om thuis toch te genieten van carnaval? Wij geven je tips.

Groen-oranje wandeltocht tijdens carnavalsweekend

Leuk initiatief. Na verschillende succesvolle stadswandelingen organiseert De Vos en de Craen in het carnavalsweekend een groen-oranje wandeltocht. De tocht is 11 kilometer lang en brengt je langs verschillende carnavaleske plekken in de stad. Uiteraard is de wandeltocht coronaproof.

Meer nieuws uit Tilburg

Verhalen uit de zorg

nieuwsbrief-Target

Zorgbedrijf Self zoekt versterking

Kennen jullie het zorgbedrijf Self al? De zorgorganisatie - die zorg biedt aan jongeren en volwassenen - is in drie jaar een gevestigde naam geworden in Tilburg en omgeving. Omdat ze flink aan het groeien zijn, kunnen ze wel wat versterking gebruiken. En dus zijn ze op zoek naar zorgtoppers.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Interview met Amarant vrijwilligster Suzanne

Ze is moeder van vier kinderen, werkt als zorgverlener en is ondanks haar drukke leventje ook al dertien jaar vrijwilligster bij Amarant. We hebben het over de 35-jarige Suzanne van der Kammen. Wij spraken Suzanne over haar vrijwilligerswerk. “Het liefste wil ik voor altijd vrijwilligster bij Amarant blijven.”

Vacatures in Tilburg