tilburgcom-logo

Horeca open: dit is er veranderd in de binnenstad

De horeca mag sinds 1 juni weer open. Dit zorgt voor wat veranderingen in de binnenstad sinds afgelopen weekend. Zo zijn sommige terrassen verruimd en is de maximumsnelheid op delen van de cityring verlaagd.

Maar er is nog meer veranderd sinds 1 juni. We hebben het voor je in een handig overzicht gezet.

Horeca nieuws

thuisbezorgen

De Pizzamobiel in de Spoorzone

Pizzaliefhebbers opgelet! Vanaf vrijdag 12 juni kun je bij Stoom013 in de Spoorzone iedere vrijdag genieten van heerlijke pizza's. Die worden gemaakt door De Pizzamobiel in een mobiele steenoven.

Toch een avondje stappen in Tilburg

Het kan! Geheel volgens de regels, met je vriendengroep en met bier, wijn en fris inbegrepen. De Boekanier organiseert namelijk verschillende kroegactiviteiten: van beerpong tot bierbingo's en meer.
tilburgse docu's

Friandries maakt ijs geïnspireerd op zijn bonbons

IJs en Tilburg: gouden combinatie. We hebben nog een tip voor je. Vanaf vrijdag gaat Friandries, de chocoladejuwelier van de stad, ijs verkopen geïnspireerd op zijn bonbons. De eerste twee weken krijg je het tweede bolletje gratis.
tips tegen verveling

Pop-up restaurant op landgoed Het Witte Kasteel

Dineren op unieke locaties: wie houdt er nu niet van? Cookaholics opent alle weekenden van juni een pop-up restaurant op landgoed Het Witte Kasteel. Voor €42,50 per persoon geniet je van een heerlijk viergangenmenu.

Café Bet Kolen klaar voor nieuwe start

Het heeft even geduurd, maar na elf weken mogen ook de deuren van Café Bet Kolen weer open. En daar zijn eigenaren Michel en Daisy maar al te blij mee! De afgelopen weken hebben ze de binnentuin klaar gemaakt voor de heropening, hebben ze een kok aangenomen en hebben ze – in samenspraak met de kok – een gloednieuwe kaart ontwikkeld.

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Vakantie in eigen stad tips

tilburgse ondernemers

13 tips om je vakantiegeld aan te besteden

We snappen dat je het risico (nog) niet loopt om een vakantie naar het buitenland te boeken. Maar wat doe je dan met je vakantiegeld? Wij geven 13 tips om het goed en lokaal te besteden.
aangepaste openingstijden

Stadsstrand Beachy opent begin juli

Nog even geduld maar deze zomer heeft Tilburg weer een stadsstrand. En ze zijn een hoop gave dingen van plan! Wij spraken met een van de initiatiefnemers over stadsstrand Beachy.
maatregelen

Bonheur organiseert vakantie in eigen stad

Overnachten in een mooi hotel, lunchen op de Piushaven, een kop koffie in de Oude Warande en een diner bij een top restaurant. Bonheur Horeca Groep speelt in op de vele Tilburgers die in eigen stad vakantie vieren. Ze hebben een speciaal vakantie in eigen stad arrangement.

Vacatures in Tilburg