tilburgcom-logo

Nieuwe Coronakwèèkers!

We beginnen de nieuwsbrief lekker luchtig. We hebben namelijk 11 Kwèèkers uitgebracht die perfect toepasbaar zijn momenteel. Want de maatregelen om het coronavirus in te dammen, zorgen soms voor wat ongebruikelijke sociale situaties. Want hoe vraag je iemand op een vriendelijke manier om voldoende afstand te houden? Of hoe bied je iemand op een vrolijke manier wat hulp? Met Tilburgse kwèèkers natuurlijk!

Verder geven we je in deze nieuwsbrief een hoop tips om te genieten van het lenteweekend, maar dan thuis! Ook andere toffe artikelen lees je in deze nieuwsbrief.

5 tips voor dit weekend!

thuisbezorgen

Drive-thru Intermezzo

De eerste ijs drive-thru van Nederland opent in Tilburg. Intermezzo opent namelijk een pop-up aan de Ringbaan-Noord. Je hoeft je auto niet te verlaten om je ijsje in ontvangst te nemen.
tilburgse bioscopen

Biertje en wijntje drinken

Als jij niet naar het terras kunt, komt het terras naar jou. Althans: de horecazaken die deze terrassen runnen. Je kunt bij verschillende horecazaken namelijk fantastische bier- en wijnpakketten bestellen. Zo steun je ook nog eens lokale ondernemers.
tilburgse docu's

Docu Tonneke's Rijdende Winkel terugkijken

Deze Tilburgse documentaire was afgelopen week op NPO en moet je als echte Kruik hebben gezien. Een Tilburger heeft zelfs een crowdfunactie opgericht om Tonny te helpen.
tips tegen verveling

Poster Willem II voor het raam hangen

Willem II heeft verschillende leuke dingen verzonnen om de dagen door te komen. Zo hebben ze woordpuzzels, kleurplaten en kaartspellen. Ook roept de club op om een mooie poster van de club voor het raam te hangen.
geld besparen

Berenjacht in Tilburg

In deze onwerkelijke periode hoeft niemand zich binnen te vervelen, alleen wil je soms toch ook even naar buiten. Maar wat voor spelletjes zijn er buiten te doen zonder de regels te overtreden? Berenjacht! Een spel waarbij men op zoek gaat naar beren die voor de ramen staan in de wijk.

Artikelen die je zeker even moet lezen

Klik op de titels om verder te lezen!

Vooruitblik op de zomer

tilburgse ondernemers

Terras drijft Piushaven binnen

In de Piushaven dreef afgelopen week een tweede drijvend terras binnen. Het terras ligt aan de Albatros. Hopelijk kun je er komende zomer al genieten van heerlijke biertjes, cocktails en hapjes.
aangepaste openingstijden

Rauwbraken bereidt zich voor op de zomer

Bij Rauwbraken en Arbie's Beachhouse zijn ze begonnen met het preventief bestrijden van processierupsen. Ze hopen dat ze snel open kunnen zodat iedereen deze zomer kan genieten van lekkere hapjes, drankjes, een fijn strand en top zwemwater.
maatregelen

Update evenementen

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus gaan een hoop evenementen niet door. Andere evenementen worden verplaatst. Wij zetten op een rijtje wat niet doorgaat en wat (voorlopig) nog wel plaatsvindt.

Vacatures in Tilburg