tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Tilburgse horeca schaart zich achter plannen zomercarnaval

Wat hebben we de grotere evenementen de afgelopen anderhalf jaar moeten missen. Maar als het aan de Tilburgse horeca ligt, worden er komende zomer al prachtige evenementen georganiseerd. Zo kwamen de horecaondernemers van Café de Baret, Studio en Live Tilburg in februari met het idee om zomercarnaval te organiseren. En wat blijkt: alle horeca in de Tilburgse binnenstad lopen warm voor dit idee.

Een van de initiatiefnemers – Sebastiaan Groen – heeft goede hoop voor een groen-oranje feest in het tweede weekend van juli. “Als we de berichten mogen geloven, worden er de komende weken een miljoen prikken gezet. Ook het feit dat het kabinet de terrassen weer deels opent, geeft me de indruk dat we vanaf nu weer teruggaan naar het normaal.”

Koningsdag 2021

Nieuwsbrief-Intertoys

Tips voor Koningsdag

Geen grote braderieën, feestjes in de binnenstad en een oranje mensenmassa dit jaar tijdens Koningsdag. Maar gelukkig zijn er nog genoeg coronaproof evenementjes die tijdens Koningsdag wel door kunnen gaan. Veel Tilburgers genieten dan van een vrije dag. Benieuwd wat je allemaal kunt gaan doen? Wij zetten het voor je op een rijtje en vullen dit overzicht continu aan.

Vestigingen Van Mossel open tijdens Koningsdag

Ben jij jezelf aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto? Dan hebben wij een tip voor je. De vestigingen van Van Mossel zijn namelijk geopend met Koningsdag. Extra leuk: als jij een afspraak maakt voor een afspraak tijdens Koningsdag, krijg je een gratis staatslot. Misschien loop je jouw droomauto wel tegen het lijf en word je daarnaast ook nog eens miljonair.

Meer nieuws uit Tilburg

Meer leuk nieuws

nieuwsbrief-Target

Extra Sunday Sessions bij Auberge du Bonheur

De eerste edities van de Sunday Sessions bij Auberge du Bonheur raakten binnen enkele minuten uitverkocht. En dus voegt Bonheur vijf zondagen in augustus toe aan het programma. Onder andere Maan en Rolf Sanchez treden op terwijl je geniet van een viergangenmenu. De kaartverkoop gaat hard, maar er zijn nog enkele kaarten.

De terrassen gaan weer open

De Tilburgse terrassen gaan vanaf komende woensdag weer open. Tussen 12:00 en 18:00 uur kun je weer genieten van een hapje en drankje op een terras en de Tilburgse horeca steunen. Een hoop horecazaken zijn wel snel op zoek naar personeel. Ken of ben jij iemand die op zoek is naar een bijbaantje in de horeca? Check ons overzicht met horecavacatures.

Vacatures in Tilburg