tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

18 toffe tips voor dit weekend in Tilburg

Deze week, maar ook dit weekend kunnen we nog genieten van het lekkere weer. Heb je nu zin om dit weekend in Tilburg lekker op pad te gaan om zo nog even de laatste zonnestralen mee te pakken? Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Het leukste nieuws uit Tilburg

silk-road-nwsbrf

Nieuw restaurant Silk Road opent in binnenstad

Na het grote succes van Sarban opende familie Alizadah woensdag een nieuwe zaak in het oude Extase- pand. Het nieuwe restaurant genaamd Silk Road serveert al het lekkers uit landen aan de zijderoute. Je kunt er kleine hapjes en losse hoofdgerechten bestellen.
aldi_nwsbrf

Laatste twee weekenden van merkenoutlet in Aldi

Dit weekend én volgend weekend is je laatste kans om producten van een aantal topmerken te kopen bij de merkenoutlet bij Aldi Spoordijk. Denk aan Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s, Jack & Jones, FILA, Nike en Adidas. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.

Meer nieuws uit Tilburg

Blog met tips in Tilburg

buutvrij_studieplek

5 hot spots om buitenshuis te studeren in Tilburg

Kom je om in het leerwerk en ben je het nu al beu om je papers, verslagen en dikke studieboeken vanuit je studentenkamertje te schrijven en te bestuderen? We hebben vijf fijne studeerplekken in Tilburg op een rijtje gezet voor je.

Vacatures in Tilburg